Ana sayfa Sosyal Medya Yılmaz Erdoğan’ın televizyona dönüşü muhteşem oldu!

Yılmaz Erdoğan’ın televizyona dönüşü muhteşem oldu!

tarafından ker_def

İnci Taneleri isimli Kanal D dizisinin hem hikayesini yazan hem de başrolünde yer alan Yılmaz Erdoğan, güçlü bir şekilde yıllar sonra yeniden televizyon ekranında izleyicilerle buluşmuş oldu.

Hazar Ergüçlü’nün kadın başrol olarak izleyicilerde farklı duygular yaşattığı İnci Taneleri dizisinin reytingleri de çok iyi gelmeye devam ediyor.

Yılmaz Erdoğan’ın güçlü bir hikaye ortaya koyması ile birlikte dizinin ikinci bölümünün tüm izleyici gruplarında çift haneli oranlara ulaşması çok önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Kızılcık Şerbeti dizisinin bile üzerine çıkan tüm kişiler kategorisindeki reytingleri ile sezonun en iyi oranlarını elde eden İnci Taneleri dizisi, AB ve ABC1 gruplarında da yine benzer performanslar ile sezonun en başarılı projelerinin başında geldiğini gösterdi. Bu performans ilerleyen haftalarda devam eder mi bilinmez ama dizinin hikayesinde yan rollerde de çok önemli isimler bulunuyor.

Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın kadrosunda yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

İnci Taneleri dizisinin bu büyük reyting başarısının yanı sıra sosyal medyada da milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmesi aynı zamanda Yılmaz Erdoğan’ın uzun bir aradan sonra televizyona muhteşem bir dönüş yaptığını söyleyebiliriz.