Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisiyle parlayan Onur Seyit Yaran yepyeni bir proje ile güçlü bir geri dönüş yapacak!

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Onur Seyit Yaran yepyeni bir proje ile güçlü bir geri dönüş yapacak!

tarafından ker_def

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisi sayesinde çok başarılı bir kariyer çıkışı elde etti. Canlandırdığı Doruk karakteri ile Kardeşlerim dizisinin en önemli karakterlerinden birisini canlandıran oyuncu, genç yaşında hem ülkemizde hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı.

Özellikle İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde Kardeşlerim dizisinin çok başarılı sonuçlar alması ile birlikte tüm oyuncular gibi Onur Seyit Yaran için de yepyeni bir kariyer kapısı açıldı.

İspanyolca öğrenen ve İspanyol sinemasının içinde yer alma hedefini açıklayan Onur Seyit Yaran, uzun süre sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncu olarak da dikkatleri çekti.

Genç oyuncunun Kardeşlerim dizisinden sezon başında ayrılmasının ardında ne yapacağı merak konusu olmuştu. Oyuncu, yeniden setlere dönüş yapıyor.

Onur Seyit Yaran, Yandaki Oda isimli Star TV’nin yeni dizisinde oyuncu kadrosu içinde yer alıyor.

Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Derya Pınar Ak, Bülent Polat, Nezaket Erden, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal gibi önemli isimler ile birlikte Onur Seyit Yaran da Yandaki Oda dizisinin dikkat çeken kadrosunda yer alıyor.

Oyuncunun hayranları da okuma provaları yapılan, hazırlıkları devam eden Yandaki Oda isimli yeni dizisi heyecanla beklemeye başladı.