Ana sayfa Dizi Haberleri Yine dram, yine gözyaşı! Bu sefer Özge Özberk, Bir Annenin Günahı’nda ağlatacak!

Yine dram, yine gözyaşı! Bu sefer Özge Özberk, Bir Annenin Günahı’nda ağlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Annenin Günahı Fragmanı dizisi yakında Kanal D ekranında yayınlanacak, ikinci fragman da paylaşıldı. Yine ağır bir dram hikayesi geliyor. Özge Özberk ve Musa Uzunlar başrolde yer alıyor. Oğlunun ameliyat olması için paraya ihtiyacı olan bir annenin düştüğü çaresizlik üzerine çok sert bir dizi geliyor…

Filipinler’de reyting rekorları kıran “A Mother’s Guilt” dizisinden uyarlanan “Bir Annenin Günahı’nda iyi oyuncular var… Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin ikinci fragmanı çok etkileyici…

Bir kadın suçlar ve birisini öldürür. Bu kadın bir annedir ve oğlunu kurtarmak için suç işler.. Limon Film tarafından yapımı üstlenilen dizinin yeni görüntüleri izleyicileri de fazlasıyla etkileyecek.

Oğlunu kurtarmak isteyen bir kadın… Kızı için ölmek isteyen ve bu işi bu kadından bekleyen zengin bir adam… Bir Annenin Günahı dizisinin hikayesi çok etkileyici ve izleyiciler farklı bir yapımla karşılaşacak.

“Ben katil olamam” sözleri ise fragmanda yankılanıyor… Özge Özberk, hayranları sosyal medyadaki yorumlarında diziyi heyecanla beklediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Çok iyi bir dizi geldiğini düşünen dizi hayranları, hangi gün yayınlanacağını da merakla bekliyor. İşte Bir Annenin Günahı dizisinden ikinci fragman: