Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde Miran öldü diyorlar ama inanmayın başroller ölmez!

Hercai dizisinde Miran öldü diyorlar ama inanmayın başroller ölmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmakta olan Hercai dizisinin ilk iki sezonu başarılarla geçtikten sonra 3. sezonda yapım reytingler konusunda sıkıntılı bir süreç yaşadı. Ancak sırların ortaya çıkması ile hareketlenen hikaye, yeniden izleyicileri ekrana çekiyor. Özellikle total grubunda yükselen dizi, bir miktar reytinglerini düzeltince işler de yoluna girmeye başladı.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı Hercai dizisinin 45.bölümünde Miran’a neler olacağı merakla bekleniyor… Vurulan Miran’ın Azat tarafından kurtarılma çabası, Reyyan’ın aşkını hayatta tutma gayretleri 45. bölümde dikkat çekecek. Gönül karakterine ne olduğu da herkesin merakını süslüyor.

Artık karikatürize bir karakter olarak dikkat çeken Azize hanımın intikam ateşinin bir türlü sönmediğini de yeni bölümde görebileceksiniz… Hercai dizisinin 30 Ekim Cuma günü yayınlanacak 45. bölümünden 2.fragman paylaşıldı.

Dizinin fragmanında Miran, kendinden geçmiş şekilde yatıyor. Arka planda ise “Miran öldü” sözünü duyabilirsiniz. Reyyan, ortalığı kırıp döküyor… Reyyan’ın rüyası da olabilir tüm bunlar…

Ancak izleyiciler sosyal medyada sıklıkla yazdıkları gibi “Bir Türk atasözü der ki, başroller ölmez” ifadesini hemen hatırlatalım. İzleyiciler ayrıca Reyyan’dan dik durmasını ve artık acı çekmemesini istiyor.

Reyyan ve Miran’ın bir türlü mutlu olamamaları, araya hep başka olayların girmesi, senaristlerin iki karakteri kısa bir süre mutlu ettikten sonra başlarına birçok bela açmaları, artık dizinin standardı olmaya başladı…

İşte Hercai dizisinin 45.bölümünden 2. fragman: