Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisi için yeni star bulundu!

Menajerimi Ara dizisi için yeni star bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisinin 11. yeni bölümü 1 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak. Gün değiştirdikten sonra çok iyi reyting oranları yakalayan dizi, adeta küllerinden yeniden doğmuş gibi… Salı akşamları diğer dizilerin arasında kalan ve reytingleri düşen Menajerimi Ara’nın pazar gününe alınması ekibi de son derece mutlu etti.

Dizinin 11. bölümünde Dicle ile Emir karakterlerinin iyice yakınlaştıkları görülüyor. Burak Tozkoparan, Gençliğim Eyvah isimli dizideki Zola karakterinin bitmesinin ardından, kalıcı olarak Menajerimi Ara’ya katıldı. Ahsen Eroğlu’nun canlandırdığı Dicle ile Emir arasında da iyi bir uyum oluştu. Bu uyum da sosyal medya yorumlarından anlaşıldığı üzere, izleyiciler tarafından çok iyi bulundu.

Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Barış ile Dicle’nin arasına giren Emir, dizinin yeni starı konumunda… 11.bölümde de Dicle, Emir’den akıl isteyecek… Barış ise, şimdiye kadar fark etmediği Dicle aşkını, Emir tehlikesi ortaya çıkınca anlıyor.

Ünlü isimlerin her hafta konuk oyuncu olarak katıldığı, menajerler ve oyuncular dünyasının arka planında yaşananları aktaran Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü yine heyecanlı.

Menajerimi Ara dizisi için yeni star bulundu! 7

Bir de hatırlatma yapalım. Deniz Can Aktaş, Onedio’nun youtube programında dizide anlatılanların tam olarak menajer -oyuncu dünyasının karşılığı olmadığını söylemişti. Şayet gerçekler anlatılır ise çok da hoş olmayan sahnelerin yaşanacağını söyleyen Deniz Can Aktaş, bu sözleriyle de dikkat çekmişti.

İşte Menajerimi Ara 1 Kasım Pazar 11. bölüm fragmanı: