Ana sayfa Dizi Haberleri Yine farklı bir rol ve yine Selahattin Paşalı! İşte Star TV’nin yeni dizisi Ömer ile ilgili şifreler!

Yine farklı bir rol ve yine Selahattin Paşalı! İşte Star TV’nin yeni dizisi Ömer ile ilgili şifreler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yakında izleyicilerle buluşacak olan Ömer isimli dizinin başrol erkek oyuncusu olarak Selahattin Paşalı’nın tercih edilmesi dikkatlerden kaçmayan önemli bir detay. Diziyle ilgili bilgiler basında yer alırken, Ömer karakteri ile Selahattin Paşalı’nın yine çok farklı bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkacağını görüyoruz.

İsrail dizisi olan Shitsel’den uyarlanan Ömer isimli dizi, dini hassasiyetler içeren bir hikayeye sahip ve bu tür yapımların çoğalmaya başladığını görüyoruz. Kızılcık Şerbeti ile birlikte ülkemizde öne çıkan dini temalı dizilerin sayısında da artış olacak gibi bir görüntü ortaya çıkıyor.

İsrail dizisi Shitsel bir haham ve ailesinin hayatını konu alan bir dizi. Kudüs’ün ortodoks mahallerinin birisinde yaşayan ailenin yaşamındaki çarpıklıkları, içsel çelişkileri aşk sosu ile anlatan bir dizi. Shitsel’in yerli uyarlaması olarak Ömer dizisini yakında ekranda bulacaksınız. Nasıl bir tema ile ekrana geleceği henüz net olmayan Ömer dizisinin, Shitsel uyarlaması olması da ilginç bir durum yaratacak.

Yine farklı bir rol ve yine Selahattin Paşalı! İşte Star TV'nin yeni dizisi Ömer ile ilgili şifreler! 7

Selahattin Paşalı daha önceden de sıklıkla yaptığı gibi yine çok farklı bir karakter için sete çıkacak. Müezzin Ömer olarak yeni rolünde ünlü oyuncunun yine hayranlarını şaşırtacak bir performans ortaya koyması farklı bir deneyim olacak.

Ünlü yönetmen Cem Karcı’nın Terzi isimli Netflix dizisinin çekimlerinin ardından bu projeyi kabul etmesi de dikkat çeken bir detay oldu.

Son dönemin öne çıkan yapım firmalarından OGM Pictures’in yoğun bir ön hazırlık yaptığı Ömer dizisinde güçlü isimlerden oluşan bir kadro oluşturulması için önemli görüşmeler yapılıyor

Gülizar Irmak tarafından yazılan senaryoda Ömer karakterinin partneri olacak kadın oyuncu konusunda da meraklı bir bekleyiş hakim. Bakalım Selahattin Paşalı bu sefer hangi ünlü kadın oyuncu ile Ömer dizisi için sete çıkacak?