Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz’un yeni dizisi Bir Peri Masalı’ndaki büyük tezatlık çok dikkat çekiyor!

Alina Boz’un yeni dizisi Bir Peri Masalı’ndaki büyük tezatlık çok dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Peri Masalı dizisinin reytingleri düşük, sosyal medyada ilgi ise büyük! Alina Boz’un başrolünde yer aldığı ve Tarık Emir Tekin ile de partner olarak ekrana geldiği yeni dizinin reytingleri ortalamanın altında kaldı.

Tüm izleyici gruplarında da ortalamalara yaklaşsa bile ilk bölümün çok da çarpıcı bir çıkış yapamadığını, önümüzdeki haftalarda gelecek reytinglerin bir fikir verebileceğini söylemek gerekiyor. Birçok izleyici Alina Boz başrolde olduğu için çok iyi ve güçlü hikayesi olan bir dizi geldiğine inanıyor ve ilk bölümde bazı işaretler de sergilendi.

Alina Boz, birçok gencin hayalini kurduğu kısa yoldan para bulmak ve bununla zengin bir hayat yaşamak arzusunu Zeynep karakteri ile gerçekleştirecek. Sadece Türkiye’de değil benzer bir hayali kuran dünyanın dört bir yanında milyarlarca insan bulunuyor…

Alina Boz'un yeni dizisi Bir Peri Masalı'ndaki büyük tezatlık çok dikkat çekiyor! 9

Bulduğu para dolu çanta ile hayatı bir anda değişen Zeynep karakterinin hikayedeki ilerleyişi bir anda zenginleşen bireylerin neler yaşayacağına bir örnek olarak da görülebilir. Tabii ki bu hayali ekrana taşımak çok geniş bir izleyici kitlesini de etkileyecek diye bekleniyor. Ancak ilk bölüm reytinglerine bakıldığı zaman dizinin dikkat çektiğini ama çok etkili bir ilk bölüm çıkışı yapamadığını söyleyebiliriz.

Dizinin hikayesinde başkasına ait para ile zenginlik içinde yaşayan Zeynep’in başına ne kadar büyük bela geleceği de ikinci bölümden itibaren öne çıkacak. Yani önümüzdeki haftalarda dizi daha da hareketleneceği ve kötü adamlar da işin içine karışacağı için reytinglerin artma ihtimali de bulunuyor.

Alina Boz'un yeni dizisi Bir Peri Masalı'ndaki büyük tezatlık çok dikkat çekiyor! 10

Bunun yanı sıra sosyal medya yansımalarına bakıldığı zaman da izleyicilerin kafası fena halde karışık. Diziyi klişe ve saçma bulan da var, her sahnesini büyük bir keyifle izlediğini söyleyenler de çok… Sonuç olarak Alina Boz bu dizi ile sosyal medyada son günlerde en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi oldu.

Diziye gösterilen ilginin büyüklüğü youtube’daki izlenme sayıları üzerinden de anlaşılabilir. Bir Peri Masalı isimli youtube kanalı 6 Eylül’de kurulmuş ve daha 1 ay bile geçmeden 50 bine yakın aboneye ulaşmış durumda. Bu kanaldan yayınlanan videolar 2.2 milyon görüntülenme elde etti.

Twitter, facebook, instagram gibi diğer sosyal medya platformlarında da hem Alina Boz’a hem de Bir Peri Masalı dizisine ilginin çok hızlı bir şekilde arttığını görebilirsiniz.

Alina Boz'un yeni dizisi Bir Peri Masalı'ndaki büyük tezatlık çok dikkat çekiyor! 11

Reytingler her ne kadar ilk bölüm için iyi bir çıkış izlenimi vermese bile, dijital platformlardaki etkileşimler dizinin büyük ilgi çektiğini anlatmaya yetiyor.

Youtube’da yayınlanan Bir Peri Masalı dizisi ilk bölüm videosu trend videolar listesinde birinci sırada bulunuyor. 1.3 milyon görüntülenme elde edildi ve izleyicilerden gelen etkileşimlerin de faydası ile dizinin ilk bölümü youtube’da en çok izlenen video oldu.

Bir Peri Masalı dizisinin ikinci bölüm fragmanı da yine youtube ortamında kısa sürede 300 binden fazla görüntülenme ile trend videolar arasında sekizinci sırada bulunuyor.

Reytinglerdeki ortalamanın altında gerçekleşen başlangıç ile, youtube üzerindeki trend videolar arasında birinci sırada bulunması büyük bir tezatlık olarak dikkatlerden kaçmıyor.