Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık bu da olmaz demeyin, Yasak Elma’da yine büyük şok var!

Yok artık bu da olmaz demeyin, Yasak Elma’da yine büyük şok var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin absürt komediye dönen hikayesinin, gerçek hayatta olması beklenmeyen konuların öne çıkartılarak ilerlediği biliniyor. Tabii ki dizinin senaristlerinin sergilediği ve ‘yok bu da olmaz’ dedirtecek sahnelerin çok daha garipleri gerçek hayatta yaşanıyor.

Yasak Elma dizisinde beşinci sezon hızla sürerken, şimdiden altıncı sezon için de planlamalara başlandı. Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un 200 bölüme kadar çekerek kariyer rekorunu kırmak istediği Yasak Elma’da olaylar hiç bitmiyor.

Dizide en son Yıldız ile Doğan’ın evlilik konusu öne çıkmıştı. Eda Ece ile Murat Aygen ikilisinin canlandırdığı bu iki karakterin evliliği birçok izleyici için garip bile sayılmayacaktır. Çünkü dizide daha garip birçok şey olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yasak Elma’da herkesi şaşırtacak yeni bir evlilik adımı daha geliyor. Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender karakteri de bir isme evlilik teklif edecek. İzleyicilerin ‘yok artık bu da olmaz’ diyeceği bir gelişme var.

Yok artık bu da olmaz demeyin, Yasak Elma'da yine büyük şok var! 7

Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay karakteri dördüncü sezonda hikayeye katıldı ama hikayenin merkezine yerleşmesi beşinci sezonda gerçekleşti. Çağatay ile Ender arasında bir evlilik yaşanma ihtimali var. Kulis bilgilerine göre Yıldız ile Doğan’ın evlilik adımının hemen ardından Ender de bir hamle yaparak Çağatay’a evlilik teklif edecek.

Tabii ki bu durumda Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kurmu’nun ne yapacağı merakla bekleniyor. Ayrıca Kumru’ya yeni bir arkadaş geliyor. Meriç karakterinde Ece İrtem, Yasak Elma dizisine katılacak. Meriç ile Kumru yakın arkadaş olarak hikayede yer alacak.