Ana sayfa Dizi Analiz Elkızı dizisi final bölümünde sırlar ortaya çıkıyor!

Elkızı dizisi final bölümünde sırlar ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan Elkızı dizisi son kez hayranları ile buluşacak. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümü 30 Ocak Pazar akşamı izleyicilerle saat 20.00’da buluşacak. Dizinin final bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Düşük gelen reytingler nedeniyle alınan final kararı birçok izleyiciyi üzdü. Ancak dizinin yeterince izleyiciye hitap edememesi bu sonucu beraberinde getirdi. Peki final bölümünde neler izleyeceksiniz… Hiçbir sır sonsuza dek saklı kalmaz… Elkızı dizisinde de sırlar bir bir ortaya çıkacak.

Artık tüm kartlar açılır. Seher annesinin kim olduğunu Cavidan’dan öğrenir ve babaannesinin kurduğu kötücül tuzağa alet olur. Harun kendisini tehdit edenin aslında annesi olduğunu öğrenir. Nermin’in oyunları ortaya çıkar ve oğlu ile kendi özgürlüğü arasında bir seçim yapması gerekir.

Hikayenin kahramanları Ali ve Ezo’yu ise en büyük sınav bekliyordur. Her şeye rağmen aşkları mı kazanacaktır, yoksa ikisi de bir daha hiç karşılaşmamak üzere kendi yollarına mı gidecektir?