Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi yine reytingleri süpürdü, Camdaki Kız’ın büyüsü bozuldu!

Mahkum dizisi yine reytingleri süpürdü, Camdaki Kız’ın büyüsü bozuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni başlayan Mahkum dizisi, 7. bölümüyle birlikte 27 Ocak perşembe akşamının en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performanslar sergilediği her bölüm büyük ilgi çekiyor.

Reytinglerde çok iyi sonuçlar gelmeye devam ediyor. Dizi hayranlarını sıkı sıkıya bağlandığı Mahkum’un 7. bölümü tüm kategorilerde çift haneli oranlara çok yaklaştı ve birincilikler elde etti. Mahkum dizisinde koronavirüse yakalandığı ortaya çıkan Onur Tuna’nın bir süre sette olamayacağı da ortaya çıktı.

Kanal D ekranında yayınlanan ve Mahkum dizisi başlayana kadar da birinciliği elinden bırakmayan Camdaki Kız dizisinin ise büyüsünün bozulduğunu reyting sonuçları anlatıyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Süer, Tamer Levent gibi önemli oyuncuları kadrosunda buluşturan dram dizisinin çift hanelerde gelen reytingleri artık bir hayli düştü.

Dizinin Mahkum’un ardından birincilik elde etmesi de artık mümkün olmuyor. Camdaki Kız dizisi 28. bölümü ile yayınlandı ve ne yazık ki, tüm kişiler kategorisinde ciddi bir izleyici kaybı yaşayarak altıncı sıraya kadar geriledi.

AB grubunda ikincilik elde eden dizi, ABC1’de ise günü üçüncü olarak bitirdi. Bu iki kategoride reytingler daha iyi olsa da sezonun başındaki muhteşem reytingler artık yok.

Camdaki Kız dizisi, sezon başında Kuruluş Osman ve Gönül Dağı ile birlikte sezonun en iyi 3 dizisi olarak anılıyordu. Ancak artık Kanal D dizisi bu noktadan çok uzaklaştı. Mahkum dizisinin başlaması ile birlikte Camdaki Kız’ın büyüsü de bozuldu.