Ana sayfa Dizi Haberleri Yok böyle röportaj! Game Of Thrones hayranlarına Jon Snow’dan inanılmaz tiyolar!

Yok böyle röportaj! Game Of Thrones hayranlarına Jon Snow’dan inanılmaz tiyolar!

tarafından zk zk

Yok böyle röportaj! Game Of Thrones hayranlarına Jon Snow'dan inanılmaz tiyolar! 10

25 KİLOLUK KOSTÜMDEN ŞİKAYETÇİYİM

Kuzeyin yeni kralının kostümlerinden bahsedelim mi biraz da…
– Yeni kostümlerim çok rahatsız, çok ağır. Üzerimde 20-25 kilo ile çalışmak beni gerçekten çok zorladı. Birkaç kere şakayla karışık şikayet ettim ama kimse umursamadı (gülüyor).

Sona yaklaşmışken hatıralardan da bahsedelim…
– Kız arkadaşımla “Game of Thrones”da tanıştık, şimdi birlikte yaşıyoruz. İzlanda’da ilk tanıştığımız zamanlar, yani 2 ve 3’üncü sezon çok özeldi benim için.

Genelde Hollywood yıldızlarına baktığımızda, çocuk yaşlardan itibaren başlayan bir mücadele görüyoruz. Ama sizin durumunuz farklı… İlk oyunculuk denemeniz ve yapımcılarınızın dediği gibi televizyon tarihinde çıtayı en yükseğe taşıyan fenomen bir dizi. Böyle bir dizi ile oyunculuğa başlamak size neler hissettiriyor?
– Ben aslında oyuncu olmak istemiyordum. Aklım fikrim gazeteci olmaktaydı. Savaş muhabiri olmak istiyordum. Ama geçtiğimiz günlerde okul raporlarıma göz attım eğlence olsun diye, 11 yaşımda “Aktör olmak istiyorum” diye yazmışım. O tamamen silinmiş aklımdan, görünce çok şaşırdım. Bazı günler eve gidip “Bitti, bu diziden sonra bırakıyorum, bir daha yapmayacağım” diyorum ama çabuk geçiyor o isyan… Tek isteğim oyunculukta daha iyi yerlere gelmek. Sorunuza dönecek olursam; ilk başlarda fazlasıyla huzursuz, sıkıntılı günler geçirdim. Kendimi ilk kez ekranda izlediğimde neredeyse ağlıyordum.