Ana sayfa Sinema Yolun Açık Olsun, Netflix dünya sıralamasında!

Yolun Açık Olsun, Netflix dünya sıralamasında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek’i uzun bir aradan sonra hayranlarına kavuşturan Yolun Açık Olsun filmi 23 Mayıs’ta gösterime girdi. Kısa sürede çok iyi izlenme rakamlarına ulaşan film, Netflix’in dünya sıralamasında da yer aldı.

Çok yakında Disney Plus’ta ekrana gelecek Kaçış isimli diziyle de hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Engin Akyürek, özellikle Kara Para Aşk’tan sonra dünya çapında üne kavuştu. Akyürek’in bu hayran kitlesi rol aldığı dizi ve filmleri de başarıya ulaştırıyor. En son izleyicinin karşısına çıktığı Yolun Açık Olsun isimli film de bunun bir örneği oldu.

Engin Akyürek’in başrolünü Tolga Sarıtaş’la paylaştığı Yolun Açık Olsun isimli film, geçen hafta 4,640,000 saat izlenerek Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Filmleri listesine sekizinci sıradan girdi. Yolun Açık Olsun filminin önümüzdeki günlerde sıralamada daha da yükselmesi bekleniyor.

Yolun Açık Olsun, Netflix dünya sıralamasında! 90

Yolun Açık Olsun daha gösterime girer girmez büyük bir başarı elde etmişti. Film, sadece iki gün içerisinde Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Romanya, Arjantin, Şili, Dominik Cumhuriyeti, Uruguay, Suudi Arabistan, Lübnan, Ürdün, Umman ve Honduras’ta en çok izlenen 10 film listesine girmişti.

Senaryosunu Hakan Evrensel’in yazdığı Yolun Açık Olsun filminin yönetmen koltuğunda Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin otururken, projenin yapımını Lanistar Medya ile Same Film üstlendi. Film Güneydoğu’da askerlik yapan iki erkeğin hikayesini, kimi zaman güldüren kimi zaman gözyaşlarına boğan bir senaryoyla anlatıyor.

Özellikle Engin Akyürek hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği, bugüne kadar sosyal medyada hep olumlu yorumlar alan filmde İlker Kızmaz, Belfu Benian, Alpay Kemal Atalan, Ergun Kuyucu, Ebru Nil Aydın ve Özlem Çakar Yalçınkaya rol alıyor.