Ana sayfa Sosyal Medya Yolun Açık Olsun’da Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş dostluğu yürekleri dağlayacak!

Yolun Açık Olsun’da Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş dostluğu yürekleri dağlayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek’i uzun bir aradan sonra hayranlarına kavuşturacak Yolun Açık Olsun filmi için geri sayım sürüyor. Akyürek’in başrolünü Tolga Sarıtaş’la paylaştığı Yolun Açık Olsun filmi 23 Mayıs’ta Netflix ekranında olacak. Yolun Açık Olsun’un yayınlanan ilk fragmanı filmin izleyiciyi gözyaşlarına boğacağını gösteriyor.

Omuz omuza çarpışan iki asker. Bir düğün ve bir cenaze. Bu dokunaklı yol öyküsünün başkahramanları gazi Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ve kafesteki bir keklik yer alıyor. Yolun Açık Olsun, iki asker arkadaşının hikayesini anlatıyor. Bu hikaye hem umutlandıracak, hem ağlatacak kimi zaman da güldürecek.

Netflix, Yolun Açık Olsun filminin ilk fragmanını nihayet yayınladı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz paylaşım ve yorum yağmuruna tutuldu. Fragman izleyiciden tam not alırken Engin Akyürek’i de bir kez daha Twitter’da gündeme taşıdı. Yorumlarda Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın çok iyi bir ikili olduğuna dikkat çekildi.

Senaryosunu da Hakan Evrensel’in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin otururken, projenin yapımını Lanistar Medya ile Same Film üstlendi. Dikkat çekici sahneleriyle izleyici etkileyecek filmin görüntü yönetmenliğini daha önce 7. Koğuştaki Mucize, Bir Avuç Deniz ve Pars: Kiraz Operasyonu filmleriyle Türkiye’de kendini kanıtlamış Danimarkalı Torben Forsberg yaptı.

Güçlü konusu ve başarılı kadrosuyla dikkat çeken filmin kadrosunda ayrıca İlker Kızmaz, Belfu Benian, Alpay Kemal Atalan, Ergun Kuyucu, Ebru Nil Aydın ve Özlem Çakar Yalçınkaya gibi isimler bulunuyor.

Yolun Açık Olsun filminin çekimleri yaklaşık bir yıl önce tamamlanmıştı. Bugüne kadar filmden ne bir fotoğraf ne de bilgi paylaşılmıştı. Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın birlikte film çekeceği haberi ilk gündeme geldiğinde günlerce konuşulmuş, büyük heyecan yaratmıştı.