Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Demet Özdemir küçüklük fotoğrafıyla konuşuluyor!..

Güzel oyuncu Demet Özdemir küçüklük fotoğrafıyla konuşuluyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Oyuncu, yayınladığı fotoğrafta küçük ve sevimli haliyle dikkat çekti.

Sosyal medyada çocukluk fotoğrafını yayınlayan oyuncu paylaşımına; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ı kutlu olsun! Seni çok seviyorum Atam. Hep çocuk kalanlara… Şiddetten uzak, çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirebileceği nice güzel 23 Nisan’lara kutlu olsun” notunu düştü

Güzel oyuncu Demet Özdemir küçüklük fotoğrafıyla konuşuluyor!.. 8

Demet Özdemir son zamanların en çok konuşulan ünlü isimlerinin başında geliyor. Oyuncu sadece sosyal medya paylaşımlarıyla değil, şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlilik yolunda ilerleyen ilişkisi ve iş yaşantısıyla da magazin basınının gündeminden düşmüyor.

Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte yoğun çalışma temposuna geri dönen ünlü oyuncu Demet Özdemir’in sosyal medyadaki son paylaşımı hayranlarına, ‘hiç değişmemiş’ dedirtti.

Güzel oyuncu Demet Özdemir küçüklük fotoğrafıyla konuşuluyor!.. 9

Dünyayla Benim Aramda isimli dizide Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolü paylaşan oyuncuyu hayranları yine etkili bir rolle izleme fırsatı bulacak.

Yapımda ‘İlkin’ karakterini canlandıracak olan Demet Özdemir, bir dergi patronu ve ekibiyle birlikte içerik hazırlama telaşını yaşayacak. Oyuncu dizide Buğra Gülsoy!un canlandırdığı ‘Tolga’ karakteriyle aşk yaşayacak.