Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisi hayranlarını mest ediyor!..

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisi hayranlarını mest ediyor!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Onların aşkı, geçtiğimiz yaz beraber başrolde yer aldıkları Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisinin setinde başladı.

Yaz sezonunda başlayan Ada Masalı dizisinin yeni sezonda da devam etmesini sağlayan en önemli etkenlerden biri şüphesiz Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin müthiş uyumu oldu.

Dizi biteli çok oldu ancak ikilinin sette başlayan aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz son zamanların en popüler çifti.

Büyük bir hayran kitlesi bulunan çift sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyor. Şu sıralar ikisi de bir projede yer almayan ünlü çiftin son paylaşımı hayranlarını mest etti.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisi hayranlarını mest ediyor!.. 7

Sık sık birlikte vakit geçiren ve keyifli anlarından esprili paylaşımlar yapmayı ihmal etmeyen Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisi ‘Sevgi dolu bir fotoğraf’ yazdıkları instagram paylaşımlarıyla hayranlarını güldürdü.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ikilinin yeni projelerinde de birlikte rol alabileceğinin iddia edilmesi sosyal medyada gündemi yerle bir etti.

Alp Navruz’un basın mensuplarından gelen, ‘Yeniden bir projede birlikte yer alıp almayacakları yönündeki bir  soruya “Dijital bir proje gelirse neden olmasın, yine birlikte oynayabiliriz”  yanıtını vermesi çiftin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.

Kısa süre önce gelen bir bilgiye göre Alp Navruz’un bir projeye sıcak baktığı ve setlere dönmeye hazırlandığı iddia ediliyordu. Navruz, kulis bilgilerine göre Eylül ayında ekranda yayınlanmaya başlayacak olan bir dizide oynayacak. Yapım şirketi ile henüz anlaşmanın sağlanmadığı ancak kabul ederse yeni sezonda ekranda olacağı konuşuluyor.

Ayça Ayşin Turan cephesinden ise yeni bir diziyle ilgili haber yok. Güzel oyuncu onun yerine bu aralar reklam filmlerinde oynamayı tercih ediyor.