Ana sayfa Dizi Haberleri Your Honor’dan uyarlanacak Hakim isimli yeni dizi birçok kanalın iştahını kabarttı!

Your Honor’dan uyarlanacak Hakim isimli yeni dizi birçok kanalın iştahını kabarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsrail televizyon dizisi Kvodo’dan uyarlanan Your Honur isimli suç dizisi, Ameriak Birleşik Devletleri’nde yayınlandı. Toplam 10 bölümlük dizi büyük de bir ilgi gördü. 6 Aralık 2020 – 14 Şubat 2021 tarihleri arasında izleyici ile buluşan dizinin haklarını satın almak için Limon Film hemen harekete geçti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Limon Film’in sahibi Hayri Aslan, dizinin Türkiye haklarını satın alarak, önemli bir projeye soyundu… Savaşçı dizisinin de yapımcısı olan Limon Film, Türkiye’de bu diziyi Hakim ismi ile yayınlama amacında. Dizinin hazırlıkları sürürken, birçok kanalın da projeye talip olduğu ortaya çıktı.

ABD uyarlaması Your Honur’un hikayesi şöyle: Tanınmış bir New Orleans hakiminin ergenlik çağındaki oğlu kaza sonucu başka bir genci vurup kaçarak öldürdüğünde, yargıç onu polise teslim etmeye çağırır, ancak kurbanın yerel bir mafyanın oğlu olduğunu öğrenince fikrini değiştirir. . Yargıcın kanıtları elden çıkarma girişimleri, başka bir genç için trajik sonuçlara yol açar.

Your Honor'dan uyarlanacak Hakim isimli yeni dizi birçok kanalın iştahını kabarttı! 7

Limon Film’in diğer dizisi Savaşçı’da da önemli gelişmeler var. Savaşçı isimli dizinin 5. sezonu için bir süredir uğraşan Limon Film, sonunda amacına ulaşmış ve çekimleri başlatmıştı. Yenilenen kadrosu ile Savaşçı yakında Fox TV ekranına gelecek. Dizinin yakın bir zaman sonra başlaması bekleniyor. Ancak bunun için Fox TV’nin yayındaki bir dizisinden vazgeçmesi de şart.