Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisinden alınan büyük ders Hakime Hanım dizisi için faydalı olacak!

Hakim dizisinden alınan büyük ders Hakime Hanım dizisi için faydalı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide 2,5 sezon kalan Vahide Perçin, canlandırdığı Hünkar karakteri ile akılara yazıldı. Adını Feriha Koydum dizisiyle de birçok izleyicinin aklından çıkmayan oyuncu, birbirinden önemli projelerde yıllardır yer almanın büyük deneyimini yaşadı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolünden 1,5 yıl sonra yeniden setlere dönmeye ikna edilen oyuncu, güçlü bir kadın karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. atv için hazırlanan Hakime Hanım isimli dizi oyuncu adına büyük önem taşıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sağlık sorunları nedeniyle kendi isteği ile ayrılan oyuncu, yeniden enerji depoladı ve tekrar setler dönmeye ikna edildi.

Hakim dizisinden alınan büyük ders Hakime Hanım dizisi için faydalı olacak! 9

Ancak Hakime Hanım dizisinde bazı sıkıntılar yaşandığı da ortaya çıktı. Güçlü bir kadın hakimin trajik hikayesini izleyeceğimiz dizi bir hukuk yapımı olarak öne çıkacak. Ancak hukuk dizilerinin tutması o kadar kolay değil.

Hikaye çok fazla öne çıkıyor ve bu nedenle de senaristlerin işi çok zor. ABD yapımı olan Your Honor isimli dizinin yerli versiyonu olan Hakim ekranda beklenen etkiyi yapmadı. Çok güçlü bir oyuncu kadrosu olan dizinin hikayesi ve atmosfer izleyicilere yeterince iyi gelmeyince dizi 10. bölümde erken final yaptı.

Hakim dizisinden alınan büyük ders Hakime Hanım dizisi için faydalı olacak! 10

İşte bu nedenle de Hakime Hanım dizisi için önemli bir ders alındı ve bu ders de senaryonun çok güçlü olması gerektiği mesajının alındığını gösteriyor.

Vahide Perçin’in kişilik özelliklerine çok yakıştırılan yeni dizinin hikayesini de tecrübeli senarist Ayfer Tunç kaleme aldı.

Cem Davran, Yusuf Çim, Feyza Sevil Güngör ile Kaan Yıldırım’ın da dizinin kadrosunda yer aldığı ortaya çıkmıştı. Ancak Kaan Yıldırım yaptığı açıklamada henüz kesinleşen bir projesi olmadığını söyleyerek kafaları biraz karıştırdı.

Hakim dizisinden alınan büyük ders Hakime Hanım dizisi için faydalı olacak! 11

Dizinin hikayesinde ve oyuncu kadrosunda bazı değişiklikler yaşanacak ve bu nedenle de çalışmalar durduruldu. Hikayenin atv’yi tatmin etmeme ihtimali konuşuluyor. Yani dizinin senaryosuna yönelik bir düzenleme yapılacak. Bu düzenleme ile birlikte de bazı şeylerin değişmesi, bazı oyuncuların ayrılmasının da gündeme gelmesi bekleniyor.

Hakime Hanım dizisi Eylül ayında izleyicilerle buluşacak ve çok etkili bir dizi olması için de atv’nin talebi bulunuyor. Tims&B Productions tarafından hazırlanan dizinin ekibi de büyük özen gösteriyor ve senaryonun daha iyi olması için de çalışmalar devam ediyor.