Ana sayfa Sosyal Medya Hakim dizisiyle ekrana dönen Burcu Kara’nın bir büyük hayali var!

Hakim dizisiyle ekrana dönen Burcu Kara’nın bir büyük hayali var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Kara, en son atv ekranında yayınlanan ve 10 bölüm süren Hakim dizisinde Ayşe karakterini canlandırdı. Bir süre dizilere ara verdikten sonra yeniden hayranları ile buluşan oyuncu, yine etkili performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

Burcu Kara, 2016 yılında televizyoncu Fırat Doğu Parlak ile evlendi. Çiftin Ali Çınar isimli bir oğlu bulunuyor. Ancak Burcu Kara, ikinci çocuk sahibi olmayı da çok istiyor. 1980 yılında dünyaya gelen Burcu Kara, şu an 42 yaşında ve yeniden anne olmak için de çok istekli görünüyor.

Ünlü oyuncu, kalabalık aileleri sevdiğini belirterek şunları söyledi: “Biz çok çocuk seviyorum. Ben hep 3 çocuk olsun istedim. Birisi bana eşimden geldi. Bir tane daha olsa hayır demem.”

Hakim dizisiyle ekrana dönen Burcu Kara'nın bir büyük hayali var! 7

Kocası Fırat Doğu Parlak’ın da yeniden baba olmayı arzu ettiğini belirten Burcu Kara, eşinin ilk evliliğinden olan Ömer’i de kendi çocuğu yerine koyuyor.

Ömer’in orta okuldan mezun olduğunu ve çok duygusal anlar yaşadığını anlatan oyuncu, “Hayat zor, koşullar zor, okumak zor. Umarım iyi insanlarla karşılaşırlar. Bizden daha güzel imkanlarla daha güzel bir dünyada yaşarlar” diye konuştu.