Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Kara’nın ismi dizi talihsizliği ile artık bir anılıyor!

Burcu Kara’nın ismi dizi talihsizliği ile artık bir anılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Kara, 1980 yılında Bursa’da dünyaya geldi ve oyuncu olarak da uzun yıllardır ekranlarda yer alıyor. Ancak Burcu Kara’nın son dönemde rol aldığı dizilerin kısa süreli olması oyuncu adına büyük bir talihsizlik olarak da dikkatleri çekiyor.

2004 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Burcu Kara’nın altın dönemi olarak Haziran Gecesi dizisindeki Duygu karakteri ile öne çıkması, ardından Elveda Derken dizisindeki Zeynep karakteri ile de çok ilgi görmesini gösterebiliriz. Başarılı bir çıkış sergileyen ve dizilerin aranılan isimlerinden olan Burcu Kara’nın ayrıca sinema sektöründe de büyük bir emeği bulunuyor.

Ancak oyuncunun son 10 yıldır yer aldığı dizilerin kısa süreli olması da büyük bir talihsizlik olarak dikkatlerden kaçmıyor. 2013 yılında Tozlu Yollar ile Tatar Ramazan, 2015 yılında Milat, 2016 yılında Kördüğüm, 2018’deki Keşki Hiç Büyümeseydik dizileri hep kısa süreli işler oldu.

Burcu Kara bu olumsuzluğun ardından bir süre dizilere de ara verdi ve Kırmızı Oda dizisindeki Zuhal karakteri ile 2020 yılında konuk oyuncu olarak ekranda yer aldı. Ardından ise Fandom isimli dijital dizide yine konuk olarak yer alan Burcu Kara, atv’de bu sezonun iddialı dizisi Hakim ile de bir kez daha şansını denedi.

Burcu Kara'nın ismi dizi talihsizliği ile artık bir anılıyor! 7

Ayşe karakteri ile dizide gayet başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, izleyicilerden yeterince ilgi görmeyen Hakim dizisinin 10. bölümde erken final yapması ile birlikte bir kez daha dizi şanssızlığı ile gündeme geldi.

Son yıllarda doğal ürünlere yöneldiğini ve bu konuda da büyük araştırmalar içinde olduğu anlaşılan Burcu Kara, organik kavramının çok kirlenmiş olmasından yakındı.

Oyuncu, özellikle organik diye satılan yiyecekler konusundaki sıkıntılara dikkat çekti ve bunun hatalı şekilde kullanıldığını söyledi.

Burcu Kara, “Organik yapanlar gerçekten çok büyük emek ve maliyet ile bu işi yapıyorlar” diye konuştu. Ali isimli bir oğlu bulunan oyuncu, organik ürünlerin çok pahalı olmasından da yakındı.

Oğluna organik ürünler almak istemesine rağmen, beş kat fiyatlardan şikayetçi oldu. İznik ilçesinde doğduğu evi yaptıran ünlü oyuncu, burada organik tarım ile ilgili faaliyetlerde de bulunuyor.

Burcu Kara, ikinci kez anne olmayı da çok arzu ettiğini sözlerine ekledi.