Ana sayfa Sosyal Medya Yunus Emre Yıldırımer için yeni atv dizisi hem büyük değişim hem de büyük bir sınav!

Yunus Emre Yıldırımer için yeni atv dizisi hem büyük değişim hem de büyük bir sınav!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1982 yılında Siirt’te dünyaya gelen Yunus Emre Yıldırımer, 2006 yılında Hatırla Sevgili isimli diziden bu yana setlerde yer almaktadır. Fatih Harbiye isimli dizideki Şinasi karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, çeşitli sinema filmlerinde de kendisini gösterdi.

Genç oyuncu her projesinde yeteneklerini biraz daha artırdı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli projeyle de adeta patlama yaptı. Canlandırdığı Alparslan Çakırbeyli karakterinin çok etkileyici birisi olması, oyuncuya da önemli fırsatlar sundu.

Dizi hayranlarının çok sevdikleri Alparslan rolündeki başarısı Yunus Emre Yıldırımer’e yeni kapılar açtı. Popülerliği artan, daha çok teklif alan oyuncu, şimdi de çok farklı bir yapımda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

6 sezon süren sert sahneler ve çatışmanın hiç eksik olmadığı bir diziden, şimdi de yine atv kanalında sevgi odaklı bir yapımda yer almak oyuncu adına büyük bir değişim demek. Oyuncunun Alparslan karakterinden sıyrılıp da yeni karakterine adapte olup olmayacağı merak ediliyor.

Yunus Emre Yıldırımer için yeni atv dizisi hem büyük değişim hem de büyük bir sınav! 7

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu da instagram hesabından bu duruma dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

“Alparslan karakterinden çıkacak mı?” bu soruyu soran Sina Koloğlu, oyuncunun yeni dizisi Adı Sevgi’den bahsetti ve şu yorumu yaptı.

“‘Adı Sevgi ‘… atv’den bir total izleyici işi daha. Yunus Emre Yıldırımer, ‘Alpaslan’ın dışına çıkabilecek mi? Gizem Güneş (Elif öğretmen) ‘Ben oyuncuyum’ sınavında.”

Sina Koloğlu, hem Yunus Emre Yıldırımer hem de Gizem Güneş’in başrolde büyük sınav vereceğini belirtiyor. İki oyuncunun da setten yansıyan görüntülere bakılır ise rollerine daha şimdiden ısındıkları anlaşılıyor.