Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver hayranlarına bir üzücü, bir sevindirici haber! Dizilere dönüyor mu? İşte yanıtı…

Aslı Enver hayranlarına bir üzücü, bir sevindirici haber! Dizilere dönüyor mu? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Süreyya karakteriyle hala hafızalarda. Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı dizi, ekranın unutulmazları arasına girerken, Süreyya karakteri de oyuncuya çok yakıştırıldı. Sonrasında Babil dizisinde rol alan oyuncu, dizinin erken finalinin ardından uzun süredir dizilerde rol almıyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla buluşan oyuncu, bir süre önce abisi Akın Enver ve yeğenini ziyaret için ablası ile Meksika’ya gitti. Ablası Anıl Hıybeti Enver ile birlikte gittikleri tatilden bol bol fotoğraf paylaşımları da yaptı oyuncu.

Pandemi sürecini çoğunlukla evde geçiren oyuncu, kimi zaman dekorasyon yaparken kimi zaman barınaktan evlat edindiği köpeği ve kedisiyle eğlenirken çektiği video veya fotoğraflarını yayınlamakta.

Gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu, son olarak Murat Boz ile yaşadığı beraberliği de bitirmişti. Aslı Enver’in magazinden ve setlerden uzak olması, hayranlarının da merakını arttırıyor onunla ilgili.

Enver’in yeni bir projede rol alıp almayacağı haberini bekleyen takipçilerine bir üzücü bir de sevindirici haber var! Yakın zamanda instagram hesabından yaptığı bir paylaşıma bakılırsa, şu sıralar bir dizi projesi yok oyuncunun…

Aslı Enver hayranlarına bir üzücü, bir sevindirici haber! Dizilere dönüyor mu? İşte yanıtı... 8

Kendisi ile ilgili bir arkadaşının instagram hesabındaki mesajlaşmayı yayınladı oyuncu. Bir izleyicinin özlediğini ve yeni projesi olup olmadığı sözlerine Enver’in “Ben de özledim ben de” yanıtına bakılırsa şu sıralar dizi konusunda verebileceği bir sürprizi yok… Zaten kulislerde de bu yönde bir bilgi şu anda gündemde değil.

Ancak Aslı Enver’in bir başka dikkat çekecek projeye hazırlandığı konuşulmakta! İstanbullu Gelin dizisinde kayınvalidesi Esma Sultan’a hayat veren İpek Bilgin ile ‘Sırça’ isimli bir tiyatro oyununda sahneye çıkacağı öğrenildi.

Aslı Enver hayranlarına bir üzücü, bir sevindirici haber! Dizilere dönüyor mu? İşte yanıtı... 9

Konuyla ilgili henüz detaylar belli değil ancak Aslı Enver’in İpek Bilgin ile daha önce de bir tiyatro oyununda birlikte çalıştıkları, Personel isimli oyunda Bilgin’in Enver’e oyuncu koçluğu yaptığı da biliniyor.

Babil dizisinden sonra sadece Sen Yaşamaya Bak isimli bir filmde rol alan oyuncu, anlaşılan dizi setlerine dönmeyi henüz düşünmüyor ya da beğeneceği bir projeden teklif gelmedi! Fakat yine de kendisini izlemek isteyenler bu kez tiyatro sahnesinde Enver’i görme imkanına kavuşabilir… Proje ile ilgili detaylar gündeme geldikçe paylaşacağız…