Ana sayfa Dizi Analiz Yürek Çıkmazı 11. bölümde Halil’in kahramanlığı çok ilginç sonuçlar doğuracak

Yürek Çıkmazı 11. bölümde Halil’in kahramanlığı çok ilginç sonuçlar doğuracak

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyici tarafından büyük beğeni kazanan Yürek Çıkmazı, 11. bölümüyle de çok konuşuldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici öyküsüyle TRT 1 ekranlarında salı akşamları izleyiciyle buluşan “Yürek Çıkmazı”nın 11. Bölümü izleyicilerden büyük beğeni toplayarak, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Dizinin 11. bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar: Soso önünde Ali Fuat Göreli’ye üvey kardeşi Sefer tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Tehlikeyi son anda fark eden Halil, üzerine atılarak hayatını kurtardı ancak kendi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Zeynep, Funda ve Samet, ambulansın peşinden hastaneye gitti. Samet, o gün Halil’in kafasının bozuk olduğunu söyledi.

Bütün gün cep telefonundan annesinin fotoğrafına bakan Halil, adeta kurşunların üzerine atlamıştı. Halil’in vurulma haberi Birsen’in evine ateş gibi düştü. O gün Feride’nin yazlık evinden kovulan Birsen, babasına haber verilmesini istemedi. Ancak Yılmaz eve gelen polis sayesinde Halil’i vurulduğunu öğrendi. Perihan hastaneye gitmek istese de, Yılmaz’ın bu haber karşısında kılı kıpırdamadı.

Eniştesi ve Yusuf’u da yanına alarak hastaneye gitti. Asıl hedefin Ali Fuat olması, onun da Zeynep’in müvekkili olmasından dolayı Funda, Halil’in vurulmasından Zeynep’i sorumlu tuttu. Aynı erkek için üzülen ve gözyaşı döken iki kadın arasındaki hesaplaşma nasıl sonuçlanacak? Halil’in vurulması Zeynep’in ona olan hislerini gün yüzüne çıkaracak mı?

Karakolda ifade veren Ali Fuat, Tufan’ın adını vermedi. Onun için hayatını hiçe sayan Halil’i de bundan böyle oğlu kabul etti. Hastaneye geldiğinde Birsen’le tanıştı. Üzüntüsünü dile getirdi. Nüfusunu kullanarak Halil’in yanına girdi, iyi haberlerini acilin önüne bekleyenlere ilk o verdi. Ali Fuat’ın karakolda Tufan’dan bahsetmemesi Zeynep’i rahatsız etti. Ertesi gün Tufan’ın ayaklarından vurulma haberi Ali Fuat hakkındaki şüphelerini arttırdı. Zeynep Ali Fuat’la ilgili nasıl bir karar verecek?

Feride’yi kendi eliyle ihbar edemeyen Kıvanç, onunla ilgili kararı kardeşlerine bıraktı. Çantayı şirketin şoförüyle birlikte Birsen’in evine gönderdi. Birsen o sırada hastanede Halil’in başında olduğu için çantayı Seray aldı. Birsen, onları kovduğu için Feride’nin hediye gönderip gönlünü almak istediğini sandı. Seray’a paketi açmayıp kenara kaldırmasını söyledi. Zeynep, hayati tehlikeyi atlatan Halil’e yemeniden ve Feride’yle ilgili şüphelerinden bahsetti.

Feride’nin düşük tehlikesiyle hastaneye kaldırıldığı gece yazlık evde olduğunu, sorumluluk hissederek bu zaman kadar beklediğini söyledi. Kıvanç’ın bütün bunlardan haberdar olduğunu öğrenen Birsen’in aklına eve gönderilen paket geldi. Seray’ı arayarak, paketi açtırdı. İçinden Feride’nin çantası ve Cennet’in yıkanmış yemenisi çıktı. Halil ve Birsen, Feride hakkında nasıl bir karar verecek? Kardeşlerini korumak için davanın seyrini değiştirecek bu delilden vaz mı geçecekler yoksa “baba kızı” ikisini birden mi yakacaklar?

Saldırı sonrası Soso kapandı. Halil çalışanlarla vedalaşmak için mekana geldi. Şans eseri Caner’in Zeynep’e verdiği görüntüleri buldu. Bu durum Zeynep’le barışmaları içi yeni bir şans yaratacak mı? Zeynep gerçekte Halil’in kim olduğuna karar verecek mi?

“Yürek Çıkmazı”nın yeni bölümü 24 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de