Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin hayranları, yeni dizisi için heyecanla Şubat ayını bekliyor!

Ebru Şahin hayranları, yeni dizisi için heyecanla Şubat ayını bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin’in Hercai dizisiyle başlayan ve ardından Destan ile devam eden kariyer çıkışında, 2023 yılının da çok önemli olması bekleniyor. Ünlü oyuncu, geçen yıl ünlü basketbolcu Cedi Osman ile evlenerek özel hayatında da çok önemli bir adım attı.

Destan dizisindeki dövüş sahnelerindeki etkileyici performansı ile aldığı eğitimlerin hakkını veren Ebru Şahin, bu sefer daha naif ve duygu yüklü bir dizi için sete çıkacak. Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin ekranda nasıl bir dizi çiftine dönüşeceğini de milyonlarca izleyici heyecanla bekliyor.

Ebru Şahin’in hem yurt içinde hem de yurt dışında çok geniş ve tutkulu bir hayran kitlesi bulunuyor. Hercai dizisiyle birlikte başlayan bu hayran kitlesinin destek çabaları, oyuncunun yeni dizisi Ab-ı Hayat’ın ortaya çıkması ile katlanarak arttı.

Star TV için hazırlanmakta olan ve OGM Pictures imzasını taşıdığı için de izleyicilerin büyük beklenti kurduğu Ab-ı Hayat dizisinde önümüzdeki günlerde çekimler başlayacak. Hilal Saral gibi çok tecrübeli bir yönetmen tarafından ön hazırlıklar yapıldı.

OGM Pictures şirketinin bu sezon hazırladığı Yalı Çapkını, Çöp Adam ile Ömer dizileri birbiri ardına patlama yaptı. Bu üç dizinin de çok başarılı olmasının ardından Ab-ı Hayat dizisinden de beklentiler arttı.

Nuren Evren Şit gibi etkili bir senaristin kaleminden çıkan ve ölümsüzlük suyu anlamına gelen Ab-ı Hayat dizisinde hep 30 yaşında görünen bir adamın farklı hikayesini izleyeceksiniz.

Hayat karakteri ile Ebru Şahin yine milyonlarca hayranını ekrana çekecek ve dizinin Şubat ayında izleyicilerle buluşması yönünde de bir beklenti bulunuyor.

Zerrin Tekindor, Hümeyra, Necip Memili, Gözde Seda Altuner ile Ecem Çalhan gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin setinden yansıyacak bilgiler de şimdiden merak konusu olmaya başladı.