Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Ömer’i Bilal Yiğit Koçak’ın oyuncu olmasında annesinin bir hareketinin rolü büyük!

Kardeşlerim’in Ömer’i Bilal Yiğit Koçak’ın oyuncu olmasında annesinin bir hareketinin rolü büyük!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı ‘Ömer’ karakteri ile büyük başarı kazanan oyuncu Bilal Yiğit Koçak YouTube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına konuk oldu ve oyunculuğa başlama kararı ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

2000 yılında annesiyle beraber sinemada Kahpe Bizans adlı filmi izlerken oyuncu olmaya karar verdiğini belirten Koçak, “Annem öyle güzel gülüyordu ki… Oradaki mutluluğumu hatırlıyorum. O an içime oyunculuk tohumu ekildi” sözleriyle dikkat çekti.

Programda samimi açıklamalarda bulunan genç oyuncu çocukluk yıllarına dair şu ifadeleri kullandı; “Çocukken çok sessiz, sakin, içime kapanıktım. Oyun oynama duygum biraz yarım kaldı. O yüzden şimdi o çocuk ruhumla oynamaya ve kalbimi açmaya çalışıyorum.”
Kardeşlerim'in Ömer'i Bilal Yiğit Koçak'ın oyuncu olmasında annesinin bir hareketinin rolü büyük! 7

Oyuncu, programda bilinmeyen bir özelliğini de anlattı. Tiki olduğunu itiraf eden Koçak, “Sallanırım. Bu da ‘Athena’ grubuyla çıktı. Onlar klipte sallanıyorlardı, vücudum işlev kazandı. Heyecanlanınca falan sallanmaya başlıyorum” dedi.

Güçlü kadınlardan hoşlandığını belirten oyuncu; “Ailemdeki kadınlar da otoriterdi. Saygısızlıktan ve insanlara kötü davranıp ezmeye çalışanlardan nefret ediyorum. Kendimi güvenilir, takıntı halinde çalışkan ve dürüst olarak tanımlarım” şeklinde konuştu.

Bilal Yiğit Koçak’ın konuk olduğu Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;