Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinin Kerimşah’ı hikayeyi farklılaştırırken, Engin Akyürek de yetenek şovu yapıyor!

Adım Farah dizisinin Kerimşah’ı hikayeyi farklılaştırırken, Engin Akyürek de yetenek şovu yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisinde ikinci bölüm geride kaldı ve izleyicilerin aklından da Tahir ile Kerimşah sahneleri bir türlü çıkmıyor. Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Fox TV dizisi, çok iyi bir hikaye ile yoluna devam ederken, oyunculuk performansları da sosyal medyada sıklıkla dile getiriliyor.

Engin Akyürek hayranları Tahir Lekesiz karakterindeki karizmasını sıklıkla ifade ettikleri oyuncuya övgülerde bulunuyor. Bir mafya üyesi olsa bile yüreğinde sevgi olduğunu Kerimşah ile olan sahnelerde ortaya koyan Tahir’in haliyle ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı.

Tahir ile Kerimşah ilişkisini çok hoş olarak nitelendiren dizi hayranları, Adım Farah dizisinde en çok da bu sahnelerde hem duygulandıklarını hem de eğlendiklerini belirten yorumlar paylaştı.

Adım Farah dizisinin Kerimşah'ı hikayeyi farklılaştırırken, Engin Akyürek de yetenek şovu yapıyor! 9

“Bir çocuk gelir değiştirir seni, alıştığın o sert, kararlı şeklini” sözünü hatırlatan dizi hayranları, çocuk oyuncu İran asıllı Rastin Pakhanad’ın da çok iyi bir seçim olduğunu ve diziye büyük renk kattığını düşünüyor. 2018 doğumlu olan Rastin, Demet Özdemir’in dizide canlandırdığı Farah karakterinin doğuştan PİY hastalığına yakalanan çocuğu Kerimşah’ı canlandırıyor.

Evinde streil bir ortamda yaşaması gereken Kerimşah, dışarıya ise astronot kıyafeti ile çıkıyor ve hava ile temas etmemesi gerekiyor. İşte bu yüzden de birçok şeyden mahrum kalan Kerimşah’ın içinde bulunduğu durum, Tahir karakterinin de merhameti açığa çıkardı.

Adım Farah dizisinin Kerimşah'ı hikayeyi farklılaştırırken, Engin Akyürek de yetenek şovu yapıyor! 10

Engin Akyürek’in çocuk ile olan sahnelerinde hem yüz hali, bakışları ve mimikleri ile oyunculuk yeteneklerini birleştirmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

İzleyiciler, yüreğinden hissederek rolünü canlandırdığını ekran başından bile anlayabiliyor.

Kerimşah karakterinin duygu yoğunluğuna dizinin setinde de kapıldığı anlaşılan Engin Akyürek, karakter yaratma başarısını bir kez daha ortaya koydu.

Adım Farah dizisinin Kerimşah'ı hikayeyi farklılaştırırken, Engin Akyürek de yetenek şovu yapıyor! 11

Tahir ile Kerimşah sahneleri de Adım Farah dizisinin en özel ve izleyicilere en farklı gelen, eğlendiren ve zaman zaman da duygulandıran anları olarak hafızalarda yer edinmeye başladı.