Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisi her yeni bölümüyle hayata dair ders üzerine ders veriyor!

Yürek Çıkmazı dizisi her yeni bölümüyle hayata dair ders üzerine ders veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinde her yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler, hayata dair elde ettikleri farkındalık ve deneyim fırsatından memnun. Yan kapılarındaki bir ailenin belki de benzer bir dram içinde olduğunu bilmeden dizinin başında başkalarının hayatlarından geçenleri izlemek, birçok seyirci adına çok büyük bir hayat dersi oluyor.

Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başarılı partnerliği ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen dizide; Ayça Bingöl ile Mesut Akusta ikilisinin ustalık eseri performansları da göz dolduruyor. Son olarak diziye katılan Mehmet Aslantuğ ile birlikte hikayenin daha da güçlenmesi, diziye tutuklu kalanları çok memnun etti.

Yürek Çıkmazı dizisi her yeni bölümüyle hayata dair ders üzerine ders veriyor! 18

Halil karakteri ile hikayeye yeni katılan Ali Fuat arasında neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Dizinin hayranları ise her yeni bölümde hayata dair güçlü mesajlar aldıkları için hikayenin gidişatını merakla takip ediyor.

Bir izleyicinin şu yorumu da dizinin nasıl bir psikolojik etki bıraktığını anlatıyor: “Dizi izliyoruz ama tuhaf olan belki de yanı başımızda yaşayan bir ailede benzer sorunlar var. Biz bunun farkında değiliz. Belki de Cennet ile Halil komşumuzdu. Sessizce gittiler bu dünyadan. Belki de yaşamları dizi oldu, tıpkı bir gün yaşanacak ve dizi olarak karşımıza çıkacak başka sorunlar gibi. Biz ne ara böyle olduk? Nasıl oluyor da ben oturduğum binadaki komşumu tanımıyorum?”

Yürek Çıkmazı dizisi her yeni bölümüyle hayata dair ders üzerine ders veriyor! 19

Birçok dizi hayranı da hikayeyi bu hassasiyet ile takip ediyor. Yan komşusunu tanımayan, hangi zorluklarla baş ettiğini bilmeyen bir toplum yapısına sürüklenmenin eleştirisi de sosyal medyada hızla büyüyor.

Dayanışma ve hayatın zorluklarına birlikte karşı koyma bilincinin yitirilmesi halini yansıtan bu eleştiriler, dizilerin toplumu dönüştürme noktasındaki etkisini de ortaya koyuyor.

Yürek Çıkmazı dizi projesi işte tam da bu bilinci yeniden oluşturma konusunda birçok izleyiciye önemli bir motivasyon kaynağı olmuş gibi gözüküyor.

Yürek Çıkmazı dizisinin merakla beklenen 11. yeni bölümünün de 17 Ocak Salı akşamı saat 20.00’da TRT1’de yayınlanacağını hatırlatalım.