Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisiyle parlayan Sümeyye Aydoğan’ın yeni rolü kariyeri için büyük bir fırsat oldu!

Duy Beni dizisiyle parlayan Sümeyye Aydoğan’ın yeni rolü kariyeri için büyük bir fırsat oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı günleri artık izleyicilerin ekranda alternatif olarak seyredebilecekleri Taçsız Prenses isimli yeni bir dizi var. Fox TV’de ilk bölümü geçen hafta yayınlanan dizinin başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran ile Seda Akman bulunuyor. Bir öğretmenin çocukların hayatına dokunması ve Masal isimli çocuk karakterin başından geçenleri anlatan dizi, birçok izleyiciye farklı duygular yaşattı.

“İnsanın içindeki iyiyi bulmak, onu ortaya çıkartmak” mantalitesi üzerine kurgulanan dizi, annesinin hayalleri ile büyüyen Masal karakterinin gerçek hayat ile tanışmasıyla değişen dünyasını ekrana taşıyor.

Masal karakterinde küçük oyuncu Elif Kurtaran gayet başarılı bir iş çıkartırken, Evgin öğretmen olarak da İsmail Hacıoğlu, yeteneklerini ortaya döküyor. Sümeyye Aydoğan, Duy Beni isimli diziyle büyük bir çıkış sergiledikten sonra 2023 yılında bu sefer başrol oyuncusu olarak yeni bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıkmanın heyecanı içinde.

Duy Beni dizisindeki performansı ile alkış alan oyuncu, kısa sürede yapımcıların dikkatini çekerek başrol kadın oyuncusu olayı başardı ve bu da çok önemli bir sıçrama oldu.

Duy Beni dizisiyle parlayan Sümeyye Aydoğan'ın yeni rolü kariyeri için büyük bir fırsat oldu! 8

Sümeyye Aydoğan, “Gerçekten muhteşem bir heyecanım var. Günden güne de artan bir heyecan. Bütün arkadaşlarımla heyecanla bekliyoruz” dedi.

Hiç durmadan ekip olarak çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Aydoğan, canlandırdığı Yağmur karakterini şu sözlerle anlattı: “Yağmur 26 yaşında, piyano çalan bir kız. Bununla alakalı doktora yapıyor, annesi ile yaşıyor ve babasını küçük yaşta kaybetmiş. Altın kafeste büyütülmüş bir kız. Masal’ın hikayesini de hayatta zıtlıklar birbirini tamamlar. Masal’ın hikayesinde ona çok büyük destek olacak bir karakter Yağmur. Aynı zamanda Masal da ona çok destek olan bir çocuk.”

Rol için piyano dersleri aldığını belirten oyuncu, Yağmur karakterinin kendisini kanıtlamak için zorlu bir yolculuğun içine gireceğini, bunun için de çok büyük çaba harcayacağını, senaryodaki bu durumun da kendisini çok heyecanlandırdığını ifade etti.

Duy Beni dizisiyle parlayan Sümeyye Aydoğan'ın yeni rolü kariyeri için büyük bir fırsat oldu! 9

Karanlığın içinde umudu bulma hikayesi gibi konumlanan dizi ile birlikte izleyicilere hayatın sadece kötü yönleri değil, umut dolu güzel yönleri de gösterilecek.

Sümeyye Aydoğan, yeni dizideki performansı ile heyecanla takip edilirken, oyuncunun kariyer basamaklarını tırmanırken Taçsız Prenses dizisinin de kendisine katkısının büyük olacağı anlaşılıyor. Dizinin ilk bölüm reytingleri de fena değildi. Ortalamaya yaklaşan oranlar elde eden dizi, Salı akşamları farklı bir proje arayanlar için önemli bir boşluğu doldurabilir.