Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade tarzıyla yine konuşulacak!..

Nesrin Cavadzade tarzıyla yine konuşulacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Nesrin Cavadzade en son Show TV dizisi Üç Kuruş ile ekranlara geldi.

Sosyal medyada da sıkı fanları olan Nesrin Cavadzade’nin her yaptığı paylaşım büyük ilgi görüyor.  Oyuncunun rol aldığı dizilerde kendisini takip eden hayranları oyuncuyu aynı zamanda sosyal medyada da sıkı bir şekilde takip ediyor ve hakkında yorumlar yapıyorlar.

Instagram’da 3 milyon takipçisi olan oyuncunun son paylaşımı da kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Cavadzade, kıyafet tarzıyla da çok konuşuldu.

Nesrin Cavadzade tarzıyla yine konuşulacak!.. 8

Siyah pantolon ceket kombinini parlak taşlı bralet ile kombinleyen oyuncunun paçaları yırtmaçlı pantolonu ve zarif ayakkabıları dikkat çekti.

Rol aldığı diziler ve sinema filmlerindeki performansıyla olduğu kadar güzelliği ile de beğeni toplayan Nesrin Cavadzade, her zaman ince, zarif, fit görüntüsü ile de hayranlarının övgülere boğduğu bir isim.

Nesrin Cavadzade tarzıyla yine konuşulacak!.. 9

Oyuncunun son paylaşımlarına da hayranları tarafından, “İnanılmaz!”,  “Bu aleme çok seçkin güzeller gelir ama senizm kadar güzeli az gelir” gibi çok sayıda yorum yapıldı.