Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisi, reytingleri değil ama yürekleri yakaladı! Üç Kız Kardeş’e bile gıpta ettirdi!

Yürek Çıkmazı dizisi, reytingleri değil ama yürekleri yakaladı! Üç Kız Kardeş’e bile gıpta ettirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atıke Hınçlıer’in aynı isimli romanından uyarlana dram dizisi Yürek Çıkmazı, Salı akşamlarının yeni dizisi. Bu hafta ikinci bölümüyle ekrana gelen Yürek Çıkmazı dizisi, hikayesi ile olduğu kadar oyunculukları ile de çok konuşulmakta.

Gold Film imzalı dizi, sosyal medyada öne çıkan yapımlardan birisi olmayı başardı! Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı dizi, özellikle Alp Navruz hayranlarının büyük bir heyecanla takip ettikleri bir yapım.

Navruz, ekrana en son Ada Masalı dizisi ile gelmişti. Bir süre dinlenen oyuncun, romantik komediye çok yakıştırılmasına karşın dram dizilerinde yeniden görmek isteyen izleyicilere Yürek Çıkmazı ile güzel bir sürpriz yaptı. Halil karakterine hayat verdiği dizinin daha ilk bölümünde, annesinin mezarı başında döktüğü gözyaşları ile izleyenleri yakaladı Alp Navruz!

Yürek Çıkmazı dizisi, reytingleri değil ama yürekleri yakaladı! Üç Kız Kardeş'e bile gıpta ettirdi! 10

Zor bir sahneden bileğinin hakkıyla çıkan başarılı oyuncu, sosyal medyada çok konuşuldu, çok takdir gördü. Aynı zamanda dizinin deneyimli isimleri Ayça Bingöl ile Mesut Akusta da ayrıca performansları ile dizinin öne çıkan isimleri oldular. Her rolleriyle konuşturan bu iki oyuncu, Halil’in anne-babası Cennet ve Yılmaz olarak yine büyük övgü alıyorlar.

Yürek Çıkmazı dizisi, reytingleri değil ama yürekleri yakaladı! Üç Kız Kardeş'e bile gıpta ettirdi! 11

Başrolde Alp Navruz ile birlikte yer alan İrem Helvacıoğlu da ekrana Avukat Zeynep karakteriyle geliyor. Navruz ve Helvacıoğlu da birbirlerine ekran partnerleri olarak yakıştırıldılar. Alkolik bir babanın, yıllarca çocukları ve eşine şiddet uygulaması ve sonunda eşini öldürmesinin ardından yaşanan dram yüklü hikaye, Salı akşamlarının heyecan yaşatan yeni projesi olarak ilgiyle takip ediliyor. İkinci bölümüyle Total’de 9., AB’de 3. ve ABC1 kategorisinde ise 5 sırada yer alan diziye ilgi giderek artıyor.

Yürek Çıkmazı dizisi, reytingleri değil ama yürekleri yakaladı! Üç Kız Kardeş'e bile gıpta ettirdi! 12

Bu arada sosyal medya karnesi ise hayli başarılı! Aynı akşam ekrana gelen ve kıyasıya mücadele eden iki dizi Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam karşısında reytingleri ile olmasa da sosyal medyadan büyük fark atıyor Yürek Çıkmazı dizisi! İlk 10 tablosuna bu hafta giremeyen Baba dizisine de hem reytingde hem de sosyal medyada fark attı!

Adba.tv tarafından yapılan ölçümlemede, 8 Kasım akşamı ekrana gelen dizilerin sosyal medya karnesi aşağıdaki gibi! İlk sırada yer alan Yürek Çıkmazı dizisi, günün en çok konuşulan dizisi olarak 60 bin 700 iletiye konu oldu!

Yürek Çıkmazı dizisi, reytingleri değil ama yürekleri yakaladı! Üç Kız Kardeş'e bile gıpta ettirdi! 13

Baba dizisi, Yürek Çıkmazı’nın sosyal medyadaki en yakın rakibi. Ona gelen ileti sayısının 12 bin 800’de kaldığı görülüyor. Reytinglerde ilk 10’da yer alamayan Baba’nın sosyal medyadaki etkileşiminin Yürek Çıkmazı’ndan az olmasına karşılık, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam karşısındaki galibiyeti ise açık ara ortada…