Ana sayfa Sosyal Medya Sedef Avcı enerjisi, yeni Star TV dizisine güç katacak!

Sedef Avcı enerjisi, yeni Star TV dizisine güç katacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılına saçlarını kısaltarak, yeni imajı ile giren Sedef Avcı, fit haliyle de hayranlarını daima kıskandıran bir isim oldu. Başarılı oyuncu, 2007 yılında yayınlanan Menekşe ile Halil dizisindeki Menekşe karakteri ile akıllara girdi ve bu zamana kadar da farklı projelerle hep göz önündeydi.

Ezel dizisindeki Bahar karakteri unutulmazken, Bedel dizisinin Begüm’ü olarak da dikkat çekmişti. Birçok dizide ve sinema filminde izlediğimiz Sedef Avcı, tecrübesini şimdi de yeni dizisi Çöp Adam ile sergileyecek. Hayranlarının karşısına çıkmak için sabırsızlanan oyuncu, enerjik haliyle sosyal medyadan keyfinin yerinde olduğunu gösteriyor.

Sedef Avcı enerjisi, yeni Star TV dizisine güç katacak! 7

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde yer aldığı Çöp Adam dizisi, sırlarla dolu gerçek bir hikayeden uyarlandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenilerek oluşturulan Çöp Adam dizisinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Sedef Avcı’ya da dizide Berrin karakteriyle izleyeceksiniz. Oyuncu, instagram hesabından “Hazır mıyız?” diyerek fragmanı paylaştı ve hayranlarından da çok güzel geri dönüşler aldı. Oyuncunun instagram hesabındaki enerji dolu halini görenler, yeni projenin ona çok yaradığını düşünüyor.

Geçen sezon Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolünde yer aldığı El Kızı isimli dizide izlediğimiz Sedef Avcı, kariyerine bu sefer büyük beklentiler oluşturulan Çöp Adam dizisi ile devam edecek.

Hayranları ise sabırsızlıkla 23 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek ilk bölümü bekliyor.