Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisinde karşılıklı jestler! Alp Navruz, başladı İrem Helvacıoğlu noktayı koydu!

Yürek Çıkmazı dizisinde karşılıklı jestler! Alp Navruz, başladı İrem Helvacıoğlu noktayı koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yürek Çıkmazı isimli TRT1 dizisinde yer alan İrem Helvacıoğlu, partneri Alp Navruz ile birlikte etkili bir performans ortaya koyuyor. Başarıyla devam eden dizide avukat Zeynep olarak izlediğimiz oyuncu, hayranlarından da yoğun bir destek görüyor. Alp Navruz ile de çok iyi bir uyum yakalayan ikilinin sette iyi bir iletişime sahip oldukları da biliniyor. Alp Navruz, dizinin çekimlerinde partneri ile çok iyi anlaştıklarını söylemişti.

Alp Navruz, yaptığı açıklamada partneri için şöyle konuştu: “İrem, çok iyi ve çalışkan bir partner. Paslaşabiliyoruz, fikir alışverişi yapabiliyoruz. Oynarken de hiç zorlanmıyoruz.”

İrem Helvacıoğlu da katıldığı bir davette, her hafta hayranlarına büyük heyecan katan Yürek Çıkmazı dizisi ile ilgili konuştu. Oyuncu, “Her yerde aynı şeyi söylüyorum, gerçekten çok mutluyum. Set çok güzel. Yönetmenimiz Serdar ve Senem ile çok keyifli vakit geçiriyoruz. Bütün oyuncu kadrosu ile çok keyifli vakit geçiriyoruz” diye konuştu.

Partneri Alp Navruz’un kendisi için söylediği güzel sözleri hatırlatan İrem Helvacıoğlu, bundan etkilendiğini ifade etti. Oyuncu, “Ben de aynı şeyleri söyleyeceğim Alp için. Çok güzel bir senaryo ile ilgili alışverişimiz var. Çok kibar bir insan, çok güzel bir yüreği var. Onunla her detayı konuşup, sahneye o şekilde çıkmak çok huzur veriyor” açıklamasını yaptı.

Yürek Çıkmazı dizisinde karşılıklı jestler! Alp Navruz, başladı İrem Helvacıoğlu noktayı koydu! 7

Sette yönetmenleri ve ekip ile iyi bir ortam oluşturduklarından bahseden oyuncu, huzurlu bir şekilde çalışmanın da harika bir duygu olduğunu anlattı.

İrem Helvacıoğlu, Zeynep karakterinin kendisini çok etkilediğini de anlattı. Oyuncu, dizinin gerçek bir hikayeyi anlattığı vurgusunu yaparak, şunları söyledi.

“Zeynep çok inatçı ve karşılaştığı bir insanın ölümüne sebep olan bu şeyi bir şekilde çıkartmak istiyor. Öldüren kişinin yanına kâr kalmasını istemiyor. Bu davanın peşini bırakmak istemiyor. Bunun kadar güçlü bir kadını oynamak, benim çok hoşuma gidiyor.”

Gerçek bir olayı anlatmanın da ötesinde hikayede bahsedilen olayların dünyanın her yerinde yaşanan genel bir durum olduğuna dikkati çeken İrem Helvacıoğlu, çok üzücü bir durum olduğunu söyledi. Kadına, hayvana ve çocuğa şiddetin devam ediyor olduğunu bilmenin ve bu tür insanlarla bir arada yaşamanın sinir bozucu olduğunu sözlerine ekledi.