Ana sayfa Sosyal Medya Darmaduman setinde bir oyuncu var ki adeta setin maskotu!

Darmaduman setinde bir oyuncu var ki adeta setin maskotu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençlik dizisi olarak öne çıkan Fox TV’nin Darmaduman projesi reytinglerde yüz güldürmese de sosyal medyada diziye ilgi oldukça fazla.

Perşembe akşamları başlayan dizi, ilerleyen bölümlerinde Cumartesi gününe alındı. Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması olarak önce çıkan Darmaduman dizisinde Aytaç Şaşmaz, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Hafsanur Sancaktutan başrolde yer alıyor.

Ancak dizinin bir oyuncusu varki adeta setin maskotu. Darmaduman’da ‘Mila’ karakterine hayat veren küçük oyuncu Mila Sancak set aralarında, dizide rol alan abi ve ablalarının kucağından inmiyor.

Darmaduman setinde bir oyuncu varki adeta setin maskotu! 36

Aslıhan Malbora, instagram’da küçük rol arkadaşı ile samimi fotoğraflarını yayınlayarak, “Papatya” notunu düştü. Aytaç Şaşmaz’da Mila Sancak ile fotoğraflarını zaman zaman sosyal medyada paylaşıyor.

Darmaduman setinde bir oyuncu varki adeta setin maskotu! 37

27 Temmuz 2018 tarihinde dünyaya gelen Mila Sancak sevimliliği ile izleyiciyi mest ettiği kadar, dizi oyuncuları tarafından çok seviliyor.

Küçük oyuncu daha önce de Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da ‘Masal’ karakterine hayat verdi. Instagramda da bir hesabı bulunan küçük oyuncunun setten ve günlük hayatından fotoğrafları sık sık bu hesapta yayınlanıyor.