Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisinde yürekleri sızlatacak bir kırılma daha yaşandı!

Yürek Çıkmazı dizisinde yürekleri sızlatacak bir kırılma daha yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Yürek Çıkmazı dizisi, etkileyici hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile çok konuşulmaya devam ediyor. Mehmet Aslantuğ’un ardından dizinin kadrosuna bu sefer de Selen Öztürk katıldı. Yılmaz’ın yeni tanıştığı Kader isimli kadın karakterini canlandıracak olan Öztürk, dizinin hikayesinde önemli bir kırılma yaşanmasına neden olacak gibi gözüküyor.

Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu hayranları ise Halil ile Zeynep arasında yaşananların yürek sızını içlerinde taşıyor. Dizinin senaristleri Yürek Çıkmazı ismine uygun şekilde bir süreç yürütüyor. Halil’i dövüş yaptığı mekanda yakalayan Zeynep için artık bir karar verme zamanı geldi.

Yürek Çıkmazı dizisinin 14. bölümünde tam anlamıyla bir kırılma yaşandı. Hikaye artık farklı bir yöne doğru savrulacak ve Zeynep karakterinin alacağı kararın etkileri de önümüzdeki bölümlerde kendisini hissettirecek.

7 Mart Salı akşamı ekrana gelecek olan 15. yeni bölümde Zeynep’in şu sözü senaristlerin yeni bir süreç başlattığını gösteriyor:

“Ben seni bu gece nasıl bir halde gördüm. Yüzüne bakınca bile canım yanıyor benim. Sen kendine nasıl böyle bir şey yapabilirsin?”

Yürek Çıkmazı dizisinde yürekleri sızlatacak bir kırılma daha yaşandı! 7

Alp Navruz’un yine kaslı vücudunu sergilediği ve hayranlarının da sert halini sevdiği anlar yaşandı belki ama, hikayede bunun Zeynep’teki yansıması çok sert olacak.

Ali Fuat’ın Zeynep’in babası olduğunu Halil’e itiraf etmesi ile de dizinin 15. yeni bölümünün çok heyecanlı geçeceğini söyleyebiliriz.

Halil ne yapacak, Zeynep ne karar verecek? Olaylar bitmiyor. Yürek Çıkmazı dizisinin ismine yakışan şu sözler Zeynep’in kararlılığını da gösteriyor:

“Sen yürek çıkmazından giderken bana sordun mu? Ben sana dur diyebildim mi?”