Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi birinci bölüm reytinglerinin verdiği mesaj!

Adım Farah dizisi birinci bölüm reytinglerinin verdiği mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisi, Fox TV ekranında 1 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranları ekran başına geçti. Çarşamba akşamlarının zorlu reyting yarışına katılan Adım Farah, ilk bölümde iyi bir sınav verdi.

Dizinin akıcı hikayesi, oyuncuların güçlü performansları ve her detayın incelikle düşünülmesi sonucunda ekran başına geçenler çok memnun kalktı… Bu durum da dizinin sosyal medyada güçlü bir destek bulmasını sağladı. Peki ya reytingler?

Adım Farah dizisi, tüm izleyici gruplarında ortalama reyting oranlarına ulaşmayı başardı. Dizinin tüm gruplarda da iyi sayılabilecek sonuçlar elde etmesi, açılış bölümü olması nedeniyle güzel bir sonuç olarak değerlendiriliyor.

Adım Farah dizisi tüm kişiler kategorisinde yedinci olurken, AB grubunda günü üçüncü bitirdi ve ABC1’de de beşincilik elde etti.

Dizinin ikinci bölümden itibaren çok daha iyi oranlarla bir anda sıçrama yapması da bekleniyor. Bu sonuçlar ile birlikte Adım Farah dizisi, hem tüm kişiler hem de AB grubunda Çöp Adam’ı geçti ama ABC1’de rakibinin gerisinde kaldı.

Kuruluş Osman dizisi ise çarşamba akşamlarının bir numarası olarak tüm kategorilerde yine ilk sırada ve güçlü izleyici desteği sürüyor.