Ana sayfa Sosyal Medya Yürek Çıkmazı dizisine yeni katılan Mehmet Aslantuğ hesap soruyor!

Yürek Çıkmazı dizisine yeni katılan Mehmet Aslantuğ hesap soruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinin ardından instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti.

TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi de bu süreçte yayınlanmıyor. TRT’nin diziyi yeniden ne zaman ekrana getireceği de henüz bilinmiyor. İrem Helvacıoğlu ile Alp Navruz ikilisinin başrolünde yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisine son katılan isimlerden birisi de Mehmet Aslantuğ oldu.

Ayça Bingöl ve Mesut Akusta gibi usta oyuncuların yanına Mehmet Aslantuğ’un da gelmiş olması dizinin kadro zenginliği bakımından ne kadar etkili bir noktaya geldiğini de gösteriyor. Ancak Mehmet Aslantuğ’un aklında şu sıralarda dizi çalışmaları yok.

6 Şubat’ta 9 saat arayla yaşanan iki büyük deprem felaketi sonrasında Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 il büyük tahribat yaşadı. 40 binin üzerinde insanın yaşamını yitirdiği, hala enkaz altında insanların bulunduğu ve 100 binden fazla yaralının tedavi gördüğü bir ortamda Türkiye felaketin acı tablosu ile yüzleşiyor.

Milyonlarca insanın hayatını değiştiren, deprem bölgesinde barınma ve diğer her türlü ihtiyaç ile yardıma muhtaç insanların bulunduğu gerçeği herkesin yüreğini yakıyor.

Mehmet Aslantuğ da işte böyle bir ortam içinde “Hesap sor” diyerek kendi sesinden deprem felaketinin görüntüleri eşliğinde bir şiir paylaştı.

Usta oyuncu, vatandaşların herkese hesap sorması gerektiğine vurgu yaptı.

Siyasi iktidara, muhalefete, bürokrasiye, belediyelere kısacayı ülkeyi yöneten herkese hesap sorulması gerektiğini ifade eden şiir, imar aflarının da bu süreçteki payını ortaya koyuyor.

Şiir şöyle bitiyor: “Vazgeçme, unutma, unutturma, bir daha olmaz sanma, yok sayma!
Sor ki…
O güzel eli niye bırakmadığını görelim. Hesabını sormayan yardımın; eksik, ezik ve korkak kalmaya mahkum olduğunu bilelim.

HESAP SOR !”