Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır çok yakında sinemalarda! Partneri ise dikkat çeken bir isim!..

Gökçe Bahadır çok yakında sinemalarda! Partneri ise dikkat çeken bir isim!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ile ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ı buluşturan Kendi Yolumda adlı sinema filminin fragmanı yayınlandı.

Gökhan Özoğuz sosyal medya hesabında filmin fragmanını yayınladı. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Kendi Yolumda 25 Kasım’da vizyona girecek.

Filmin yayınlanan ilk fragmanı müzisyenin hayranlarından tam not aldı. Gökçe Bahadır ve Gökhan Özoğuz’un birlikte görüldüğü sahneler çok beğenildi.

Gökhan Özoğuz’un  kendini canlandırdığı filmde, Gökhan, bir otomobil tamirci çırağı olan Ömer Ali ile tanışır. Ömer Ali’nin kendisine dinlettiği şarkıyı beğenir ve işin peşini bırakmamasını söyler.

Baskıcı babasının yanında çalışmakta olan genç tamirci, Gökhan’a; “Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?” sorusunu yöneltir. Gökhan bu sorudan etkilenir ve arabanın tamirini beklerken uykuya dalar.

Filmde Gökhan Özoğuz ve Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Tamer Levent, Okan Çabalar, Erkan Can, Ferit Aktuğ, Çağatay Aras, Suzan Aksoy, Tuncer Salman, Özkan Ayalp ve Hakan Özoğuz da yer alıyor.

Gökhan Özoğuz ve Gökçe Bahadır bugüne kadar kimsenin bir araya getirmeyi akıl edemeyeceği iki ünlü isim. Son derece başarılı bir oyuncu olan Gökçe Bahadır’ın Gökhan Özoğuz’la nasıl bir partner olacağı da merak konusu.