Ana sayfa Dizi Fragmanları Yürek Çıkmazı dizisinin yayın günü ve yayın tarihi belli oldu!

Yürek Çıkmazı dizisinin yayın günü ve yayın tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yeni sezonun iddialı dizilerinden birisinin de Yürek Çıkmazı olacağı ortaya çıktı. Dizinin ilk fragmanı büyük ilgi gördü ve sosyal medyada da çok konuşuldu. Ne zaman başlayacağı merakla beklenen dizi için TRT’den açıklama geldi.

Başrollerinde Alp Navruz, Ayça Bingöl ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı dizi ağır bir dram hikayesini ekrana taşıyacak. Dizinin yayın tarihi olarak 1 Kasım Salı günü duyurusu yapıldı. Yani Yürek Çıkmazı dizisi, 2 sezon boyunca salı akşamları yayınlanan ve büyük başarı kazanan Masumlar Apartmanı’nın yerine başlatılmış olacak. Daha önce bu yönde yapılan değerlendirmelerin de doğru olduğu, dizinin salı akşamlarına alınması ile bir kez daha dikkat çekti.

İşte izleyenleri derinden sarsan Yürek Çıkmazı dizisinin sloganı dramın çok ağır bir şekilde yaşanacağını gösteriyor. İlk framganda “Bilseniz ölümüm ne uzun sürü!” sözleriyle lanse edilen dizide Ayça Bingöl’ün hayat verdiği Cennet karakteri herkesi etkileyecek.

Atıke Hınçlıer’in aynı isimli kitabından uyarlanan dizide, son dönemde toplumda giderek artan ‘kadına şiddet’ olaylarının da bir benzeri işleniyor!

Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi anlatılıyor Yürek Çıkmazı’nda…