Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü, Tuzak dizisini ünlü ressam Pablo Picasso’nun meşhur sözüne bensetti!

Akın Akınözü, Tuzak dizisini ünlü ressam Pablo Picasso’nun meşhur sözüne bensetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında geçtiğimiz Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan Tuzak dizisi ile birlikte Akın Akınözü yeniden ekranlara dönüş yaptı. Oyuncu, avukat Umut karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı ve hayranlarının yaptığı ilk değerlendirmeler de çok olumluydu.

Tuzak dizinin hikayesinin ve oyuncu kadrosunun etkileyici olduğu zaman ilk bilgiler gelmeye başladığında anlaşılmıştı. Düşünüldüğü gibi de heyecanlı ve dikkat çekici bir dizi olarak başlayan Tuzak, elde ettiği ilk bölüm reytingleri ise hayal kırıklığı oldu.

Akın Akınözü’nün hayranları dünyanın dört bir yanında Tuzak dizisinin reklamını yaptı ve sosyal medya ortamında yüz binlerce paylaşım yapıldı. Bu durum da dizinin çok etkili bir reyting başlangıcı yapabileceği sonucunu akla getirdi.

Akın Akınözü, Tuzak dizisini ünlü ressam Pablo Picasso'nun meşhur sözüne bensetti! 7

Ancak sosyal medya yine yanılttı ve Tuzak dizisi ortalamanın altında gelen reytinglerle pek de iyi bir başlangıç yapamadı.

Sosyal medya ortamında ise trend topic olan Akın Akınözü, dizinin hikayesini de anlatan ünlü ressem, heykeltıraş, sahne sanatçısı ve oyun yazarı Pablo Picasso’nun bir sözünü hiç unutmuyor.

“Kuralları bir profesyonel gibi öğren ki onları bir sanatçı gibi delebilesin.”

Bu söz Pablo Picasso’ya ait Akın Akınözü de diziyle ilgili bilgi verirken bu sözü kullandı. Peki Umut karakteri hakkında neler söyledi?

Akın Akınözü, “Umut, oyunun kurallarını bir profesyonel gibi öğrenmiş ve şimdi onları bir sanatçı gibi delerek, ailesini ve kendi çocukluğunu özgürleştirmek için yola çıkmış bir karakterdir” diye konuştu.

Bu anlamda Akın Akınözü’nün Pablo Picasso’nun sözünden hareket eden birisi olduğu da anlaşılıyor.