Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı ile yine hedefi 12’den vuran Alp Navruz’a teklif üstüne teklif yağıyor!

Yürek Çıkmazı ile yine hedefi 12’den vuran Alp Navruz’a teklif üstüne teklif yağıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, popülerliğini hızla artırıyor ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medyada da hayranları tarafından yoğun bir destek görmekte olan oyuncu, Yürek Çıkmazı isimli TRT1 dizisiyle bu sezon da başarılı bir performans ortaya koymakta.

İrem Helvacıoğlu ile dizinin başrolünde buluşan Alp Navruz, yurt dışındaki hayranlarının da etkisiyle, dünyanın birçok ülkesinde popülerliğini sürdürdüğü bir dönem yaşıyor. Önceki günlerde Fas’a giderek burada hem bir işbirliğinde bulunan hem de hayranları ile bir araya gelen oyuncu, yurt dışına yapacağı her seyahat ile de popülerliğini bir kat daha artıracak gibi gözüküyor.

Çok yoğun bir seyahat yaşandığını anlatan oyuncu, “Güzel ilgi vardı. Biliyorsunuz orada bizim işler de çok satılıyor. Halkın karakter ile hitabından anlıyorsunuz zaten, bayağı ilgilendiler” diye konuştu. Yurt dışında bu tür deneyimler yaşamanın gurur verici olduğunu ifade eden Alp Navruz, Türkiye’de de çok sevilen bir oyuncu.

Yurt dışındaki bu ilginin ülke olarak da gurur verici olduğunu ifade eden oyuncu, “Kişisel olarak da beni tatmin ediyor” dedi. Fas’ta gördüğü ilgiden memnuniyetini kelimelere döken oyuncu, çok keyif aldığını ve bir kez daha Fas’a gidebileceğini anlattı.

Yürek Çıkmazı ile yine hedefi 12'den vuran Alp Navruz'a teklif üstüne teklif yağıyor! 7

Yürek Çıkmazı dizisinin reytinglerinde olumlu gelişmeler yaşanmasından da memnun olduğunu dile getiren Alp Navruz, şöyle konuştu: “Başladığımız zamandan bu zamana kadar belirli bandın altına inmeyen belirli işlerden birisi oldu, o açıdan gayet güzel.”

Başarısının altında yatan nedenler konusunda da bilgi veren oyuncu, seçimlerinde çok özenli davrandığını bir kez daha ifade etti.

Yer aldığı projeleri titiz bir eleme ile seçen oyuncu, karakterin hikaye içindeki gelişimine bakarak projelerde yer almaya karar veriyor. Şimdiye kadar yaptığı seçimlerde hep iyi tercihlerde bulunan Alp Navruz, hikayeye ve canlandıracağı karakterin detaylarına odaklandığı için kariyerinde son dönemde dikkat çekici bir sıçrama yaşadı.

Oyuncu, bu konuda da şunları söyledi: “İnce eleyip, sık dokuyorum ben proje seçerken. Önceliğim senaryo oluyor. Sonra oynadığım karakter, sonra genel ambians, kadro gibi etmenler oluyor. Bu konuda tutturabiliyorum, şanslıyım diyebilirim.”

Yaz döneminde ne yapacağı da merakla beklenen Alp Navruz, şu sıralarda kendisine gelen 5 farklı projeyi okuduğunu anlattı. Oyuncu, “Direkt anlaşacağım bir iş değil, imza aşamasına geldiğim bir iş yok. Senaryo gelir, revizeler yapılır, içime sinerse olurum. Sırf dijital olsun diye de bir işte yer almak istemem” açıklamasında bulundu.