Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’da deprem felaketi sonrası önce isyan sözleri, sonra birlik çağrısı!

Oktay Kaynarca’da deprem felaketi sonrası önce isyan sözleri, sonra birlik çağrısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve yapımcı Oktay Kaynarca, son dönemde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile gündemde yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapmasının ardından arkadaşları ile birlikte yapım firması kuran oyuncu, aynı zamanda yapımcılık tecrübesi de yaşıyor.

atv’de Salı akşamları başarılı şekilde yoluna devam eden dizi, deprem felaketi nedeniyle iki haftadır ekranda yok. Oktay Kaynarca da bu süreçte yardım faaliyetleri için büyük çaba harcıyor. 6 Şubat Pazartesi günü, 9 saat arayla Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük deprem felaketinden sonra dizi setlerinde çalışmalar durduruldu.

Oktay Kaynarca, Sinema Emekçileri Sendikası’nın dizi setlerinde çekimlerin durdurulması yönünde yaptığı açıklamayı, tehdit içeren ve rahatsız edici bulduğunu söylemişti. Sorumluluklarını bildiklerini ifade eden ünlü oyuncu, dizi setlerindeki emekçileri hatırlatmış ve bu durumu yönetmenin zorluğuna dikkat çekmişti.

Ahbap Derneği ile birlikte depremden etkilenen bölgelere yardımlar ulaştırılması için aktif bir şekilde görev alan Oktay Kaynarca, depremden hemen sonra instagram’dan yaptığı paylaşımda şöyle söyledi:

“Bir memleket bu kadar mı sınanır? Bir halk bu kadar mı zorlanır? Bir halk bu kadar mı yalnız kalır? Bir halk bu kadar mı çaresizlikle baş başa kalır? Bir coğrafya bu kadar mı bedel ödetir bir millete? Yorulduk. Ama tükenmedik, tükenmeye bile vaktimiz yok.”

Oktay Kaynarca'da deprem felaketi sonrası önce isyan sözleri, sonra birlik çağrısı! 8

Bu sözlerle deprem felaketlerinin üst üste gelmesine ve halkın çaresizlik içinde yalnız bırakılmasına isyan eden Oktay Kaynarca, yıkılan her şeyin yeniden kurulacağını da söyleyerek umut dağıtmıştı.

Ünlü oyuncu, enkaz altında yaşayanları kurtarmak için yapılan çabalar ile, deprem bölgesine yardım için ülkenin seferber olmasına dikkat çekerek şöyle yazdı:

“Böyle bir dayanışma örneği ancak bu topraklara mahsustur. Bütün bir ülke, buna Azerbaycan da dahil, deprem bölgesindekiler kadar acı çekiyor, yürekleri onlarla atıyor, yediklerinden, yataklarından, ısınmaktan utanıyor. Müthiş bir dayanışma örneği bu. Yüreğine sağlık benim has milletim.”

Oktay Kaynarca'da deprem felaketi sonrası önce isyan sözleri, sonra birlik çağrısı! 9

İşte bu yıkılanları yeniden kurmak için aktif şekilde çalışan oyuncu, en son paylaşımında da takipçilerine birlik ve beraberlik vurgusuyla umut dolu şu mesajı verdi:

“Güneşi batarken gördüğümüzde yine sadece gülümseyeceğiz, bayrağımız yine en tepede ve gururla salınacak şüpheniz olmasın.. Bu millet kurtuluş savaşı mücadeleleri vermiş ve hiç bir zaman umudunu yitirmeden hep var olmuş, mücadeleci ruhunu hiç yitirmemiş bir millettir. Gün birlik olma günüdür.. Allah yardımcımız olsun.”