Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı’nın ağırlığı Alp Navruz’u da etkiledi, tam bir ters köşe durumu yaşandı!

Yürek Çıkmazı’nın ağırlığı Alp Navruz’u da etkiledi, tam bir ters köşe durumu yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinde Halil Tekin karakterini canlandıran Alp Navruz, farklı imajı ile hayranlarını fazlasıyla şaşırttı. İrem Helvacıoğlu ile de çok iyi bir dizi çifti olmaları sonucunda sosyal medyada Yürek Çıkmazı dizisine yönelik ilgi adeta patlama yaptı.

Alp Navruz, da yeni projesi ile yeni iyi bir seçim yaptı ve dizi seçme konusunda artık belirli bir birikim sahibi olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Alp Navruz, dizinin çok iyi başladığını ve çok iyi de ilerlediğini söyledi. Hikayenin çok güzel olduğundan bahseden oyuncu, izleyicilerin geri dönüşlerinin de çok iyi olduğunu ve bundan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yürek Çıkmazı'nın ağırlığı Alp Navruz'u da etkiledi, tam bir ters köşe durumu yaşandı! 7

Alp Navruz, Yürek Çıkmazı dizisi hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: “Dizi çok güzel gidiyor, güzel başladı, geri dönüşlerimiz de hikayemiz de çok güzel. Her yeni gelen bölümde biz de üzülüyoruz. Çekerken de üzülüyoruz. Şu an her şey yolunda, ekip çok iyi, oyuncular çok iyi. İnşallah böyle devam edecek.”

Yürek Çıkmazı dizisindeki partneri İrem Helvacıoğlu ile ilgili soruları da yanıtlayan Alp Navruz, “İrem, çok iyi ve çalışkan bir partner. Paslaşabiliyoruz, fikir alışverişi yapabiliyoruz. Oynarken de hiç zorlanmıyoruz. Diğer oyuncular da aynı şekilde” diye konuştu.

Alp Navruz, Ada Masalı gibi romantik komedi hikayesinden sonra ağır bir dram dizisi ile adeta ters köşe yaptı.. Halil karakteri için çok çalıştığını anlatan oyuncu, “Son işimden sonra bir ters köşe oldu. Çok çalıştım gerçekten. Aylarca bir oyuncu koçu ile çalıştım. Çok gözlemledim. İyi bir şeyler çıkardığımı düşünüyorum, dönüşleri de öyle oldu” şeklinde konuştu.

Alp Navruz’un bu sözlerinden Yürek Çıkmazı dizisindeki gidişattan ve canlandırdığı Halil Tekin karakterinden memnun olduğu anlaşılıyor.