Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat söyledi, dizi oyuncularını küçükseyenler tiyatrodaki bu değişime bi baksın!

Mert Fırat söyledi, dizi oyuncularını küçükseyenler tiyatrodaki bu değişime bi baksın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mert Fırat, tiyatro faaliyetlerine DasDas gösteri sanatları merkezinde devam ettiklerini söyledi. Bazı oyunları hazırlayan, bazılarında ise rol alan Mert Fırat, son dönemde diziler yerine tiyatro ile ilgilenmeyi tercih ediyor.

Eşi İdil Fırat’ın da yardımcı olduğu bu projelerin devam ettiğinden bahseden Mert Fırat, en son 2021 yılında Kefaret isimli televizyon dizisinde rol almıştı. Ayrıca Aşk 101 ve İlginç Bazı Olaylar isimli dijital projelerde de kendisini gösteren oyuncu, yeniden dizi setlerine ne zaman döneceği merak ediliyordu.

Mert Fırat, “DasDas’ın oyunlarına heyecanla bakıyoruz. Bir yandan da önümüzdeki sezonun projelerine çalışıyoruz. Tiyatroda heyecan hiç durmuyor” diye konuştu. Tiyatroya ilginin çok arttığı bir ortam oluştu. Mert Fırat da bu duruma dikkat çekti.

Mert Fırat söyledi, dizi oyuncularını küçükseyenler tiyatrodaki bu değişime bi baksın! 7

Oyuncu, “Dizilerden yetişmiş oyuncuların tiyatroda oynamasının çok farkı var. Orada tabii toplum tanıyor ve takip ediyor. Bir yandan da şu anda çok fazla yurt dışından gelmiş kanallar da var. Öyle olunca televizyonda çok seçenek olunca, insanlar bir yandan da burada tiyatrodaki özel durumu da yaşamak istiyorlar. Bu da çok sevindirici, umarım bu daha da artar” açıklamasında bulundu.

Mert Fırat’ın bu sözlerinde diziler ile meşhur olan ünlü isimlerin tiyatro sahnelerine çıkmasının yarattığı tanıtım etkisi öne çıkıyor. Dizi oyuncuları tiyatroya yöneldikçe, o oyuncuların hayranları da takip ediyor ve basında daha fazla tiyatro haberi çıkınca da bu durum salonların dolmasını sağlıyor.

Mert Fırat’ın dizi oyuncularının tiyatroda yarattığı bu olumlu etkiyi ifade etmesi, önemli bir çıkış oldu.