Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun gerçek aşkı ile uyumu, dizideki Nalan’dan daha iyi!

Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun gerçek aşkı ile uyumu, dizideki Nalan’dan daha iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde Nalan ile Sedat karakterlerinin ekran uyumu olsa bile, bu karakterlerin kişilik uyumunun pek de olmadığı ortada. Perşembe akşamları yayınlanan dizide Nalan, Sedat defterini kapattı ve Hayri ile yeni bir dönem başladı.

Feyyaz Şerifoğlu ile Burcu Biricik ikilisinin canlandırdığı Sedat ile Nalan karakterlerinin hikayedeki etkisi, dizinin başarısında da büyük önem taşıyor. Her iki karakterin de birbirlerinden çok uzan bir dünyalarının olması ile, karakter uyumu konusunda Nalan ile Sedat’ın pek de şansının olmadığı gerçeği dizinin hikayesinde nihayet anlaşıldı Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan ve Perşembe akşamları reytinglerde birincilikler alabilen Camdaki Kız, heyecanlı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Camdaki Kız dizisinin Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun gerçek aşkı ile uyumu, dizideki Nalan'dan daha iyi! 53

Kırmızı Oda dizisinde kısa bir süre Burcu Biricik ile partnerlik yapması sayesinde Camdaki Kız dizisi gibi çok etkili bir projeye adımın atan Feyyaz Şerifoğlu kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

31 yaşındaki oyuncunun dizideki çekimlerinin olmadığı bir akşam davette sevgilisi spiker Merve Dinçkol ile görüntülenmesi de dikkatleri çekti.

İkilinin kişilik uyumu kıyafetlerine yansımıştı. Beşiktaşlı olmaları ile de bir başka noktadan uyum sağlayan ikili, siyah beyaz renklerini giymeyi seviyor. İkilinin davette siyahlar içinde olmaları da uyumlarının bir göstergesiydi.

Camdaki Kız dizisinin Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun gerçek aşkı ile uyumu, dizideki Nalan'dan daha iyi! 54

Feyyaz Şerioğlu, “İkimiz de siyahı seviyoruz, ikimiz de Beşiktaşlı olduğumuz için siyah beyaz zaten bizde ayrı” diye konuştu.

Merve Dinçkol ise yoğun çalışmalarına rağmen birbirlerine vakit ayırabildiklerini ayrıca Camdaki Kız dizisini de ekran başına geçip hiç kaçırmadan takip ettiğini ifade etti.

Feyyaz Şerifoğlu, Camdaki Kız dizisinin çekimlerinin de gayet iyi gittiğini sözlerine ekledi.