Ana sayfa Dizi Haberleri Yurt dışında çok ilgi gören Safir dizisinde reyting yeniden önemli bir detay haline geldi!

Yurt dışında çok ilgi gören Safir dizisinde reyting yeniden önemli bir detay haline geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Safir dizisinin 8 bölümü geride kaldı. Dizinin başrolünde yer alan İlhan Şen, Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül, güzel bir enerji yakaladı. Üç genç oyuncunun da başrol performansına izleyicilerden büyük destek geliyor.

Dizinin Kapadokya’da çekimleri devam ederken, hikayenin ilginç bir şekilde devam ettiğini ve geniş bir izleyici kitlesinin de beğenisini sürdürdüğünü söyleyebiliriz. Dizinin yurt dışı ilgisi de bir hayli yüksek ve özellikle de Latin Amerika ülkelerinden Safir dizisine yönelik büyük bir ilginin varlığını internet aramalarından görebilmekteyiz.

Ancak yerli izleyicilerin diziye yönelik yoğun ilgisinde biraz düşüş yaşanıyor. Geçtiğimiz pazartesi akşamı yayınlanan 8. bölümde bu düşüş kendisini bir kez daha gösterdi. Her ne kadar tüm kişiler kategorisinde gayet başarılı oranlar elde ediliyor ve ortalamanın üzerinde bir reyting geliyorsa da dizinin daha uzun süre ekranda kalabilmesi için kemik izleyici kitlesinin de azalmaması büyük önem taşıyor.

Safir dizisi için reytingler yeniden çok önemli bir detay haline gelmeye başladı. Hikayenin heyecanı ve izleyicileri kendisine çeken yönleri çok fazla ama yerli dizi izleyicilerinin artık yapımlara destek verme noktasında uzun süre aynı heyecanı yaşamadığını da görmekteyiz.

Safir dizisinin hikayesinde sürprizler ve yeni olaylar ile birlikte heyecanın yüksek olması reytinglere de çok olumlu yansıyacaktır. Dizinin 30 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 9. bölümde reytinglerinin nasıl geleceği de büyük önem taşıyor.