Ana sayfa Sosyal Medya Burak Berkay Akgül asıl büyük dizi sınavını Güzel Aşklar Diyarı projesi ile yaşayacak!

Burak Berkay Akgül asıl büyük dizi sınavını Güzel Aşklar Diyarı projesi ile yaşayacak!

tarafından ker_def

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burak Berkay Akgül, son yıllarda yer aldığı projeler ile dikkat çeken genç oyuncular arasına katıldı.

2020 yılında Maria ile Mustafa isimli dizide Rüzgar karakteri ile yer alan ve daha sonra da farklı projeler ile deneyimlerini artıran oyuncu, Destan isimli unutulmaz dizide Kaya Tegin karakteri ile geniş kitlelerin dikkatini üzerine çekti.

2023-2024 sezonunda Yaman karakterini canlandırdığı Safir dizisi ise oyuncu adına büyük bir kariyer çıkışı oldu. Burak Berkay Akgül, partneri Özge Yağız ile uzun süre sosyal medyanın gündeminde yer aldı. İkilinin özel ilişkisinin ortaya çıkması da hayranları hiç şaşırtmamıştı.

Burak Berkay Akgül, Safir isimli dizideki başarısının ardından Ru isimli dijital dizide de Uzer karakteri ile izleyenlerin karşısına yine başarılı bir performans ile çıktı.

Şimdi ise genç oyuncu yeni sezonda yepyeni bir diziye hazırlanıyor. Güzel Aşklar Diyarı isimli dizide Burak Berkay Akgül’ün partneri Özgü Kaya olacak.

Üç Kız Kardeş dizisindeki başarı ile göz kamaştıran Özgü Kaya ile Safir dizisiyle gündemde uzun süre kalmayı başaran Burak Berkay Akgül buluşması iyi bir dizi çiftini ortaya çıkartabilir.

Ayrıca yeni projede başrol sorumluluğunu üzerine alan Burak Berkay Akgül, kariyerinin en önemli sınavlarından birisini verecek.

Başrollerinde Halil Ergün’ün yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler dikkat çekiyor:

“Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Ege Kökenli, Melis Birkan, Berkan Şal, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Ali Başar, Yunus Narin, Erdem Adilce, İlayda Sezgin, Miray Akay, Yankı Ayhan, Işıltı Su Alyanak, Mustafa Arda Işık, İbrahim Dizlek, Ersel Şibil, Yiğit Yapıcı.”