Ana sayfa Dizi Haberleri Yüsra Geyik, Aile dizisiyle büyük risk aldı ama karşılığını çok iyi bir şekilde aldı

Yüsra Geyik, Aile dizisiyle büyük risk aldı ama karşılığını çok iyi bir şekilde aldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteri ile büyük risk alan Yüsra Geyik, 15 yıl boyunca yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde ‘evimizin kızı’ imajıyla milyonların hayranlığını kazanmıştı. Sempatikliği ve yetenekleri ile dikkat çeken Yüsra Geyik, ekran önünde milyonlarca izleyicinin karşısında büyüyen bir isim. Böyle olunca da farklı rollerde yer alması oyuncu adına bir risk de olabiliyor.

Arka Sokaklar dizisindeki rolünden kendi isteği ile ayrılmasının ardından farklı projelerle kendisini geliştiren Yüsra Geyik, bu sezon da Aile isimli dizinin etkili isimlerinden birisi oldu. Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Devin karakterini kardeşi Yağmur olarak izleyicilerle buluşan oyuncu, başarılı bir sezon geçirdi.

Yağmur karakteri oyuncu adına riskliydi çünkü, birçok izleyicinin ‘evimizin kızı’ gibi yakıştırmalar yaptığı Yüsra Geyik hem uyuşturucu sorunları olan hem düzensiz hayatı bulunan hem de erkeklerle para karşılığı birlikte olan bir kadın karakteri ile çok riskli bir adım attı.

Aile dizisi 13 bölümlük ilk sezonu ile ekrana damgasını vururken, Yağmur karakterinin zorluklarına rağmen Yüsra Geyik’in de başarılı bir sezon geçirdiğine şahitlik ettik.

Yüsra Geyik, Aile dizisiyle büyük risk aldı ama karşılığını çok iyi bir şekilde aldı 7

Katıldığı davette güzelliği ile adından konuşturan ünlü oyuncu da diziden çok memnundu. Yüsra Geyik, “Çok güzel gidiyor, çok güzel bir sezon geçirdik, çok da mutluyum. Umarım böyle devam eder. Herkes o kadar tatlı ve şahane ki, gerçekten ekip de öyle” diye konuştu.

Tatil planları olduğunu ifade eden Yüsra Geyik, kendisi adına iyi bir sezon geçirdikten sonra tatil yapacağını ve yeni sezonda da yine sete çıkarak Aile dizisindeki rolüne devam edeceğini söyledi.