Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya linçleri kötü olsa da, Buçe Buse Kahraman’a bu süreç bir kazanım olarak döndü!

Sosyal medya linçleri kötü olsa da, Buçe Buse Kahraman’a bu süreç bir kazanım olarak döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisindeki Pelin karakteri ile sezonun en çok konuşulan kadın karakterlerinden birisine imza atan Buçe Buse Kahraman, belki de bu sayede kariyerinde kolay kolay elde edemeyeceği büyük bir popülerliği kısa sürede kazanmış oldu. Genç oyuncu, 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi ve 2017 yılından itibaren de oyunculuk yapmaya başladı.

Çarpışma, Yasak Elma ve Uyanış Büyük Selçuklu dizilerinde üst üste farklı kadın karakterleri canlandırarak dikkatleri üzerine çeken oyuncu, kariyerine başladığından bu günlere kadar sürekli çalıştı.

Baş Belası, Ben Gri, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ve son olarak da Yalı Çapkını dizileri ile tecrübelerini artıran oyuncu, son dönemin en popüler genç isimlerinden birisi haline geldi.

Yalı Çapkını dizisinin hikayesinde Pelin karakteri ‘metres’ olarak tarif ediliyor ve izleyiciler de Seyran’a olan sevgilerinden dolayı, Pelin karakterini çok sert bir şekilde eleştiriyor. Bu karaktere yönelik yapılan eleştirilerin oyuncunun kişiliğine yönelmesi de bir sosyal medya linçi olarak sezonun en çok konuşulan konularından birisi haline geldi.

Sosyal medya linçleri kötü olsa da, Buçe Buse Kahraman'a bu süreç bir kazanım olarak döndü! 7

Buçe Buse Kahraman, son 7 yıllık süreçte ortaya koyduğu başarılı oyunculuk performansı ile göz doldururken, Yalı Çapkını dizisiyle de büyük bir kariyer sıçraması yaptı.

Oyuncu, kendisine bu sıçramayı sağlayan Pelin karakteri ile ilgili sosyal medyadaki linç ortamını çok da ciddiye almıyor.

Buçe Buse Kahraman, şu sözleri ile dikkatleri bir kez daha çekti: “Sezon da çok güzeldi, ekip de çok güzeldi. Hep birlikte vedamızı yaptık.

Dışarıda herkes dizimizi çok keyifle izlediği için, hepimizi sevgiyle karşılıyorlar. Ama tabii ki sevilen karakterler oluyor, sevilmeyen karakterler oluyor. Kendi içinde herkes eleştiriyor, bu da çok normal.”

Yaz döneminde bir festival filminde yer alacağını anlatan Kahraman, Temmuz ayını ise tatile ayırdığını söyledi. Oyuncu sinema filminin çekimlerinden sonra kısa bir tatil yapacak ve ardından da Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonu içen Ağustos sonunda yeniden setlere dönüş yapacak.