Ana sayfa Dizi Haberleri Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisiyle ilgili sorulardan yoruldu!..

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisiyle ilgili sorulardan yoruldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da 15 sezon boyunca canlandırdığı ‘Zeliş’ karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik adeta Arka Sokaklar dizisinde büyüdü.

Geçtiğimiz sezon diziye veda eden oyuncu en son, yine aynı kalanda yayınlanan Camdaki Kız’ın ikinci sezonuna ‘Melisa’ karakteriyle katılmıştı.

Ancak oyuncunun Camdaki Kız macerası çok uzun soluklu olmadı. Yüsra Geyik’in diziden kısa sürede ayrılmasının altında, rolün fazla öne çıkması nedeniyle, bazı oyuncuların bu duruma tepki gösterdiği ve Yüsra Geyik’in de bu nedenle diziden gönderildiği iddia edilmişti.

Oyuncunun ‘Melisa’ karakteri kısa süreli olunca hayranları ‘Zeliş’ karakterini unutamadı. Sosyal medyada hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncuya Arka Sokaklar ile ilgili sorulan onlarca soru bu durumun göstergesi oldu.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisiyle ilgili sorulardan yoruldu!.. 8

Instagrnam hesabından soru – cevap etkinliği yapan Yüsra Geyik’e pek çok hayranı tarafından ‘Arka Sokaklar’dan neden ayrıldın?’ ve Arka Sokaklar’a dönecek misin?’ şeklinde sorular soruldu. Oyuncunun bazı hayranları da, ‘Arka Sokaklar seni fazlasıyla özlüyor’ yorumunda bulundular.  Yüsra Geyik hayranlarına, Arka Sokaklar dizisinden bir sahnesini paylaşarak esprili bir şekilde cevap verdi.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisiyle ilgili sorulardan yoruldu!.. 9

Şu sıralar yeni projeler için senaryo okuyan Yüsra Geyik yaptığı açıklamada, “Güzel işler var, inşallah benim için de güzel bir iş olsun” açıklamasını yapmıştı.

Bir projede başrol oynama gibi bir derdinin olmadığını anlatan Yüsra Geyik, kendisi için önemli olanın rolü ne kadar iyi oynayabileceğinin ve kendisine ne kattığına odaklandığını söyledi.