Ana sayfa Sosyal Medya 2 yıldır dizilerden uzak duran Jessica May hayranlarına bir müjde verdi!

2 yıldır dizilerden uzak duran Jessica May hayranlarına bir müjde verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında Brezilya’da dünyaya gelen Jessica May, ikinci vatanı olarak Türkiye’yi görüyor. Yeni Gelin isimli dizideki Bella karakteri ile izleyicilerin gönlünü kazanan oyuncu, hayatının en önemli kararlarını da Türkiye’de aldı.

Fotoğrafçı sevgilisi Hüseyin Kara ile evlenen Jessica May, 3 yıl sonra başvurabildiği Türk vatandaşlığı için girişimleri başlatmıştı. Ancak prosedürlerin uzun sürmesi nedeniyle bu hayalini gerçekleştirmek için beklemek zorunda kalan oyuncu, sonunda amacına ulaştı.

Beşiktaş Nüfus Müdürlüğü’nün kapısında poz veren oyuncu, Türk vatandaşlığına geçtiğinin müjdesini hayranları ile paylaştı. Jessica May, şimdi de kimliğinin kendisine ulaşmasını bekliyor.

2 yıldır dizilerden uzak duran Jessica May hayranlarına bir müjde verdi! 7

Uzun süreç nedeniyle bir hayli uğraşmak zorunda kaldığını anlatan oyuncu, “Evlilik yoluyla başvurdum. 3 sene sonra hak kazanıyorum. Ben de başvurdum. Fakat prosedür o kadar uzun sürüyor ki” diyerek eleştirisini yaptı.

1,5-2 sene bile prosedürlerin sürebildiğini öğrendiğini belirten Jessica May, sonunda amacına ulaşarak Türk vatandaşı olmayı başardı. Sevinci yüzünden okunan oyuncu, Türkiye hayranı olması ve ülkü kültürünü özümsemesi ile de takdir kazandı.

2020 yılında atv’de yayınlanan Maria ile Mustafa isimli dizide Maria Yıldırım karakterini de başarıyla canlandıran oyuncu, 2 yıldır pandemi nedeniyle setlerde yer almıyor. Bir ara Brezilya’ya giderek ailesi ile buluşan oyuncu, kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyor.

Jessica May hayranları ise ne zaman ekranlara dönüş yapacağını merakla bekliyor.