Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah zirveyi zorluyor, Kızılcık Şerbeti onca desteğe rağmen ‘bu ne hal’ dedirtiyor!

Adım Farah zirveyi zorluyor, Kızılcık Şerbeti onca desteğe rağmen ‘bu ne hal’ dedirtiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haftalık olarak televizyon dizilerinin sosyal medya yansımaları ile ilgili yapılan araştırmada Yalı Çapkını dizisi yine en popüler dizi olmayı başardı. Adba TV tarafından 3-9 Nisan haftası için yapılan araştırmada en çok paylaşılan mesajlar üzerinden bir analiz yapıldı.

Bu analize göre de 50 bin 800 ileti paylaşılan Yalı Çapkını dizisinin haftanın en popüler yapımı olduğu sonucuna varıldı. Twitter ortamında yapılan bu çalışmada ikinci sırada ise Adım Farah dizisi bulunuyor. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin etkili bir hayran kitlesi var ve sosyal medyada destek onların çabaları ile her hafta yükseliyor.

Adım Farah zirveyi zorluyor, Kızılcık Şerbeti onca desteğe rağmen 'bu ne hal' dedirtiyor! 8

Yalı Çapkını dizisi zaten milyonlarca izleyicisi ile reytinglerde de gövde gösterisi yapıyor. Adım Farah’ın reytingleri bu seviyede olmasa ve ortalama oranlara yakın olsa bile, sosyal medyadaki desteğinin yabana atılmaması lazım.

Tuzak dizisi listenin üçüncü sırasında ve elde ettiği reytingler ile çok orantısız bir başarıyı sosyal medyada elde edebiliyor. Akın Akınözü hayranlarının muazzam desteğinin bu noktada işe yaradığını söylemek gerekiyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yaz döneminden beri sosyal medyayı etkileyen bir proje olarak dördüncü sırada yer alırken, en çok şaşırtan dizi ise Kızılcık Şerbeti oldu.

Adım Farah zirveyi zorluyor, Kızılcık Şerbeti onca desteğe rağmen 'bu ne hal' dedirtiyor! 9

Diziyle ilgili RTÜK tarafından verilen cezaların çok konuşulduğu bir haftada bile Kızılcık Şerbeti dizisinin sosyal medyada en popüler diziler arasında beşinci sırada bulunması şaşırtıcı oldu.

Dizideki Nursema karakterinin haftalardır öne çıkması ve Kızılcık Şerbeti’nin AB ile ABC1 kategorilerinde reytinglerde de birinciliği çok iyi oranlarla elde etmesi, sosyal medyayı pek de fazla etkilememiş.

Tüm bu yaşananlara rağmen Kızılcık Şerbeti dizisinin 3-9 Nisan haftasında en popüler beşinci dizi olma durumu şaşırtıcı oldu.